To je to što me zanima!

Srbija: Ubio svog oca pa ga bacio u septičku jamu

Iako je prvo priznao ubojstvo oca, Dragan Perić poslije je rekao da je već mrtvog Stojana bacio u septičku jamu jer nije imao novaca za pogreb
Vidi originalni članak

Mrtvo tijelo Stojana Perića (70), koji se već tri godine vodi kao nestali, srpska policija pronašla je prije dva dana u septičkoj jami iza obiteljske kuće u Ulici Svete Avramovića u Belegešu. Njegov sin Dragan Perić (43) navodno je priznao ubojstvo oca prilikom ispitivanja o pljački dvije vikendice u Čukovačkom naselju. Svoju izjavu promijenio je kada je policija iskopala tijelo. Rekao je da je već mrtvog oca bacio u septičku jamu jer nije imao novaca za pogreb. Susjedi kažu da je Dragan uvijek bio nasilan te da ih ne čudi što je ubio oca jer je zločin i ranije najavljivao.
- Dan prije Stojanovog nestanka pitao sam Dragana kako mu je otac. Rekao mi je da će od sutra svi njegovi problemi nestati jer će ga on poslati gdje mu je i mjesto - ispričao je jedan od susjeda. Kada je policija pokucala Draganu na vrata tražeći Stojana, on im je rekao kako je oca smjestio u dom gdje je starac i umro. Tvrdio je da je oca pokopao na groblju u Bežanijskoj kosi bez imena, jer nije imao novca za pogreb. Policija sumnja da je motiv ubojstva novac, jer je Stojan primao austrijsku mirovinu koju je Dragan nastavio podizati i nakon njegovog nestanka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare