To je to što me zanima!

Srbija: Uletio na sat fizike i pištoljem tražio dvojku

Dječak je dobio jedinicu iz fizike te ju je odlučio ispraviti bez učenja. Navukao je čarapu na glavu i s pištoljem uletio u razred zahtijevajući dvojku...
Vidi originalni članak

Učenik (16) drugog razreda Poljoprivredne škole u Futogu kraj Novog Sada upao je maskiran na sat fizike i uz prijetnju pištoljem tražio od profesora da mu popravi jedinicu. Šokirani profesor Miroslav Smajić uspio je svladati učenika i oduzeti mu pištolj za koji se kasnije ispostavilo da je plastični.
 - Upao je maskiran u kabinet fizike, izvadio pištolj i naredio svima da legnu na pod! Onda je prišao profesoru i od njega tražio da upiše dvojku u dnevnik! Profesor je u prvom trenutku bio šokiran, kao i ostali učenici. Međutim, kad je napadač rekao kome treba upisati ocjenu, odmah smo shvatili o kome je riječ. Profesor je iskoristio zbunjenost napadača i uspio ga svladati. Skinuo mu je masku i oduzeo lažni pištolj - ispričao je jedan svjedok za srpski Press. Snalažljivi Smajić o incidentu je odmah obavijestio školskog policajca koji je pozvao svoje kolege iz stanice. Poslije napada učenik se pokajao i rekao kako je pokušao na taj način popraviti ocjenu jer ga je bilo strah reakcije roditelja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare