To je to što me zanima!

Srpski predsjednik Boris Tadić danas predaje svoju ostavku

Boris Tadić kazao je kako će dati ostavku kako bi svi izbori mogli biti na isti dan. Najavio je da će se kandidirati za predsjednika i da je za put europskih integracija
Vidi originalni članak

Srbijanski predsjednik Boris Tadić danas će podnijeti ostavku. Najavio je to još u srijedu, a tijekom četvrtka o svojoj će ostavci obavijestiti predsjednicu Skupštine Srbije Slavicu Đukić Dejanović, javlja RTS. Tadić je kazao da ga je na ovu odluku navela 'odgovornost'.

Predsjednički izbori u Srbiji će se organizirati za 6. svibnja, a na isti dan biti će i parlamentarni te lokalni izbori. Tadić je najavio kako će se kandidirati na predsjedničkim izborima. 

- Ja predlažem put europskih integracija i očuvanja integriteta zemlje - zaključio je Tadić i istaknuo kako Srbija neće priznati Kosovo.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • LongliveUSAforever 05.04.2012.

    Ako se vec mi nesrbi trebamo opredijeliti za koga navijamo na izborima u Srbiji,moje je mišljenje da je Tadić manje zlo od Nikolica.Definitivno.Ovaj je bar proeuropski orijentiran i ima manire umjerenog,tolerantnog i inteligentnog politicara.

  • brpljok 05.04.2012.

    Ajde više fala Bogu, valjda će i njegov pajdo Ivo dati ostavku reda radi.

  • JAX 05.04.2012.

    šta bi vi bili da i njih ne komentirate

Komentiraj...
Vidi sve komentare