To je to što me zanima!

Srbin (26) u Istri pisao o Oluji, pozivao je na nasilje i mržnju. Policija ga je kazneno prijavila

Policija će protiv osumnjičenog 26-godišnjaka iz Srbije podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovitom postupku 'zbog kaznenog djela javnog poticanja na nasilje i mržnju'
Vidi originalni članak

Porečka policija će nakon kriminalističke istrage podnijeti kaznenu prijavu protiv 26-godišnjeg državljanina Srbije, jer je na društvenoj mreži javno poticao na nasilje i mržnju, priopćeno je u utorak iz Policijske uprave istarske.

PRONAŠLI SMO ALADINA! Javio se nakon 27 godina: 'Ja sam taj dječak s fotografije iz Oluje, ovo je moja životna priča'

Državljanin Srbije osumnjičen je da je 4. kolovoza na svom profilu na društvenoj mreži postavio objavu o hrvatskoj vojno-redarstvenoj operaciji Oluja, kojom je "pozivao na nasilje ili mržnju usmjerenu prema skupini ljudi zbog njihove nacionalne pripadnosti", naveli su iz istarska PU.

SJEĆANJE NA VELIKANA Oficir i džentlmen koji je spasio Baniju u Oluji: 'Franjo Tuđman je htio da se prerušim u ženu'

Policija će protiv osumnjičenog 26-godišnjaka iz Srbije podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovitom postupku 'zbog kaznenog djela javnog poticanja na nasilje i mržnju'.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • radilova kosa 10.08.2022.

    Ma nije moguće. Nebi on.

  • šišaj 10.08.2022.

    Nije ni čudno što imamo toliko požara...

  • Ororo 10.08.2022.

    srpski turist u istri poziva na nasilje objavljivajuci o oluji. pa da se nije mozda predstavljo dan prije proslave oluje na svom profilu kao hrvat koji potice na mrznju protiv srba? mislim da je teza i pitanje sa razlogom, samo kazem. neka se to prouci. nekako mi sumnjivo da policija dolazi u posjet u Hr. na internet objave prosroskih antihrvatskih prijetnji. jednostavno ne vjerujem. mislim da se tu ulovio saboter. specificieajte na koga je on pozivao na mrznju i jel su te objave o oluji bile za oluju ili protiv

Komentiraj...
Vidi sve komentare