To je to što me zanima!

Srbin u slovenskom kombiju po Hrvatskoj švercao Pakistance

Jedan migrant je nakon prometne nesreće ostao u bolnici na promatranju a ostali su zajedno s vozačem privedeni u policiju na ispitivanje. Među migrantima nalazila su se i dva maloljetnika
Vidi originalni članak

U utorak ujutro oko 6.40 sati u Železnoj gori u Međimurju u prometnoj nesreći ozlijeđeno je 10 migranata iz Pakistana. Vozač (51) državljanin Republike Srbije, s ilegalnim migrantima koji su bili natrpani u kombi vozilo slovenskih registracija, nije se vozio sredinom obilježene prometne trake. Zbog toga je sišao kombijem van kolnika u jarak uz cestu. Nastavio je vožnju te je udario u smjerokazni stupić, izvijestili su iz međimurske policije. Hitna pomoć prevezla ih je u čakovečku bolnicu.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Najstarijem migrantu je 29 godina. Djece i žena nije bilo. Tijekom utorka trebali bi ih privesti na sud koji će odrediti kaznu za ilegalce. Mogu ih kazniti novčano, istražnim zatvorom ili ih uputiti u prihvatilište.  

Idi na 24sata

Komentari 44

  • libeluli 14.05.2019.

    Sad treba Gedži odvaliti dvocifrenu kaznu, migrante u zrakomlat pa iznad Iloka u padobrance kad je zapadni vjetar i to je to!

  • -Lima-ZG-U-❤ 14.05.2019.

    Jel to opet nasi dobri i uzorni susedi protiv kojih se nesme nista pisat jer se odmah dobi zuti?

  • 14.05.2019.

    Znaci tip je vozio preko murskog središća a tamo radi jedan granični pandur koji me svaki tjedan maltretira zbog puknutog ruba na osobnog karti i prijeti se umjesto da radi pošteno posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare