To je to što me zanima!

Srećom pa nisu bili u Osijeku: Mostovci su prešli na crveno

Namjerno su prešli dok je za pješake bilo crveno svjetlo. Vidite i onaj auto da je skrenuo desno, kaže čitatelj, dodajući da su imali sreće da nisu prešli u Osijeku
Vidi originalni članak

Bila je subota u 10.55 sati. Prepoznao sam Ivana Lovrinovića pa sam shvatio da su to članovi Mosta nezavisnih lista koji idu na sastanak u svoj ured u Smičiklasovoj u Zagrebu, rekao nam je čitatelj koji ih je snimio

Kaže da nisu krenuli preko zebre dok je bilo zeleno na semaforu, pa da ih je crveno svjetlo zateklo na pola pješačkog prijelaza.

- Namjerno su prešli dok je za pješake bilo crveno svjetlo. Vidite i onaj auto da je skrenuo desno - kaže čitatelj, dodajući da su imali sreće da zebru nisu prešli na crveno u - Osijeku.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • Ivan Jazvinšak 22.12.2015.

    Ja mislil da na sdp

  • fijuman 22.12.2015.

    i njima će ministar mup-a platiti kazne kada im uplatnice dođu ako im uopće dođu jer to su političari pa mogu kršiti zakone a nas male se opali po džepu bez pardona.

  • STova 21.12.2015.

    Prešli na crveno? Hahahahaha znam da vam nije bila namjera, nije ovo news bar al usojeli ste me nasmijati. U moru obrata, ovo je vijest dana. Inače, u Zagrebu na većini semafora zeleno za pješake stvarno kratko traje. Nekad bi se pitala kako penzići uopće stignu proći kad je i meni na knap :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare