To je to što me zanima!

Sreli se dva puta u istom danu, Plenković pitanjem 'bocnuo' Milanovića: 'Nisi u Novoj Biloj?'

Odnosi između dva čelnika Hrvatske i dalje su napeti. Tijekom dana su se premijer i predsjednik sreli čak dva puta i oba puta je susret prošao hladno
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović nisu bili na istom mjestu u istovremeno još od Vukovara, a danas su se sreli čak dva puta - prvo na obljetnici povodom 30. godina HNB-a, a zatim i na proslavi 145. obljetnice Hrvatske vatrogasne zajednice. 

POGLEDAJTE VIDEO: Milanović o BiH

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na obljetnici Hrvatske narodne banke susret je prošao hladno i bez pozdrava, a dva čelna čovjeka države, koji su u sukobu već neko vrijeme, kratko su popričali u Lisinskom na proslavi Hrvatske vatrogasne zajednice. 

Kako javlja Dnevnik.hr, Milanović se, dok je prolazio do svog mjesta, rukovao i pozdravio s ministrom unutarnjih posla Davorom Božinovićem te ga i potapšao po ramenu. No, rukovanje s premijerom nije prošlo u tako toploj atmosferi. 

HLADNI ODNOSI HNB slavi 30 godina rada: Na svečanost stigli Milanović i Plenković, nisu se ni pozdravili

- Nisi u Novoj Biloj? - upitao je premijer Milanovića. 

- Ne - kratko je odgovorio predsjednik. 

- I da sam išao, vratio bih se već - dodao je.

- Pitanje je - rekao je Plenković. 

Milanović je u nedjelju trebao posjetiti BiH. Plan je bio da zaobiđe Sarajevo kako je i obećao te ode u Novu Bilu na obilježavanje 28. obljetnice Bijelog puta za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu. To putovanje je na kraju otkazano iz sigurnosnih razloga.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • Anonym123 21.12.2021.

    Plenki je bolji od Milanovica   Milijardu puta

  • 21.12.2021.

    Pas koji laje ne grize,a Milanovic puno laje a nis od toga svega...Nebitan covjek u RH,bio kao premjer a kamoli kao covjek bez ikakve ovlasti..Ima stvari koje je stvarno dobro rekao i odbrusio,ali sve je to nista koliko ih je unistio..To imat doma,strasno.

  • Roko_Prč 21.12.2021.

    Zoki je probudio sve uspavane duhove ustaštva i ubio i ono malo nade što je postojala da će RH postati normalno društvo, otvoreno za sve ljude, prijateljski naklonjeno prema susjedima i drugim narodima, društvo koje će prihvatiti činjenicu da je RH izvršila agresiju na BiH i za to presuđena na međunardonim sudovima, da će se odmaći od politike koju je vodio Njofra i Šušak, da će prestati surađivati sa Srbijom kao agresorom na RH da bi uništili BiH. Ali nema više nade za ovo društvo, sva nada je otišla u Irsku, Njemačku, Englesku i diljem svijeta, ostala je samo šljam koja je svojim razmišljanjima bliža poglavniku nego što je iko ikada bio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare