News

Komentari 96

Sreli se dva puta u istom danu, Plenković pitanjem 'bocnuo' Milanovića: 'Nisi u Novoj Biloj?'

Sreli se dva puta u istom danu, Plenković pitanjem 'bocnuo' Milanovića: 'Nisi u Novoj Biloj?'

Odnosi između dva čelnika Hrvatske i dalje su napeti. Tijekom dana su se premijer i predsjednik sreli čak dva puta i oba puta je susret prošao hladno

Premijer Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović nisu bili na istom mjestu u istovremeno još od Vukovara, a danas su se sreli čak dva puta - prvo na obljetnici povodom 30. godina HNB-a, a zatim i na proslavi 145. obljetnice Hrvatske vatrogasne zajednice. 

POGLEDAJTE VIDEO: Milanović o BiH

Na obljetnici Hrvatske narodne banke susret je prošao hladno i bez pozdrava, a dva čelna čovjeka države, koji su u sukobu već neko vrijeme, kratko su popričali u Lisinskom na proslavi Hrvatske vatrogasne zajednice. 

Zagreb: Obilježavanje 145. obljetnice Hrvatske vatrogasne zajednice

Kako javlja Dnevnik.hr, Milanović se, dok je prolazio do svog mjesta, rukovao i pozdravio s ministrom unutarnjih posla Davorom Božinovićem te ga i potapšao po ramenu. No, rukovanje s premijerom nije prošlo u tako toploj atmosferi. 

- Nisi u Novoj Biloj? - upitao je premijer Milanovića. 

- Ne - kratko je odgovorio predsjednik. 

- I da sam išao, vratio bih se već - dodao je.

- Pitanje je - rekao je Plenković. 

Zagreb: Obilježavanje 145. obljetnice Hrvatske vatrogasne zajednice

Milanović je u nedjelju trebao posjetiti BiH. Plan je bio da zaobiđe Sarajevo kako je i obećao te ode u Novu Bilu na obilježavanje 28. obljetnice Bijelog puta za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu. To putovanje je na kraju otkazano iz sigurnosnih razloga.

Najčitaniji članci