To je to što me zanima!

Sretan kraj: Pronađene mlada majka i njena petogodišnja kći

Majka Maša Peček (27) i kći Tara (5) koje su nestale su u srijedu ujutro na području Zaboka, pronađene su u četvrtak navečer, potvrdili su u Policijskoj upravi....
Vidi originalni članak

Majka Maša Peček (27) i kći Tara (5) koje su nestale su u srijedu ujutro na području Zaboka, pronađene su u četvrtak navečer, potvrdili su u Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj.

Mašina majka Ksenija Čičko, iz čije su se kuće na adresi Naselje Tršinski 19 udaljile, za Zagorje International je rekla: 
 
- Pronašli su ih, ali ne znam gdje su, mogu vam tek reći da kod kuće još nisu. Više vam ne smijem reći. Ali hvala Bogu, sve se dobro završilo - rekla je Ksenija Čičko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maša Peček (27), s kojom živi u istom kućanstvu, nestala je u srijedu sa svojom kćeri Tarom (5). Očajna Ksenija ni sama nijhe znala zbog čega je Maša otišla i isključila mobitel.

- U srijedu pola sata nakon ponoći vidjele smo se u kuhinji. Najnormalnije smo razgovarale. U šest sati otišla sam na posao, a koliko čujem od susjeda, iz kuće je s Tarom otišla oko pola devet, u vrijeme kad malenu vodi u vrtić. Došla sam s posla u pola jedan, nije ih bilo kod kuće i nazvala sam je na mobitel, koji je bio ugašen. To mi je bilo čudno - uz jecaje govori Ksenija dodajući kako njena kći mobitel isključuje obično ako je jako ljuta. 

Potaknuta sumnjom i osjećajem nelagode, brižna majka Ksenija uputila se u obližnji kafić u kojem je Maša često pila kavu. Nije ju zatekla tamo, a od konobara i gostiju čula je kako je taj dan uopće nisu vidjeli.

- Onda sam otišla u Tarin vrtić, ali tete su mi rekle da Maša Taru uopće u vrtić nije dovela. Mislila sam da ju je možda odvela u kino ili na kolače, pa sam nastavila hodati po Zaboku obilazeći sva mjesta na kojima bi mogla biti. Na kraju sam nestanak prijavila policiji - rekla je Ksenija.

Mašin suprug Krešo vozi kamion za jednog privatnika u Italiji. Maša je, kako kaže njezina majka, već znala odlaziti od kuće na dan - dva, no nikad nije sa sobom vodila kćer. Sada kada ju je povela, majka Ksenija se zabrinula za unuku i prijavila policiji nestanak.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 294

  • 28.03.2016.

    Ak joj ne pase s mamom iznajmiti stan i imati ce svoj mir.Tak sam ja napravila i presla s muzom na stan i bas nam je lijepo sad.

  • ajetodoo 27.03.2016.

    Već o tome čitamo 8 dana.Taman dovoljno vremena da opet "nestane".

  • Potep 27.03.2016.

    Alimentacija na pomolu

Komentiraj...
Vidi sve komentare