To je to što me zanima!

''Srpska vlada se mora jasno ograditi od Šešeljevih izjava''

Ako se ne ograde, onda mislim da Hrvatska treba pozvati svog veleposlanika na konzultacije u Zagreb, poručila je predsjednička kandidatkinja Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović izjavila je kako od vlade Srbije "očekuje da se distancira od izjava Vojislava Šešelja". 

- Očekujem od srbijanske vlade da se vrlo jasno ogradi i distancira od izjava gospodina Šešelja, a ako se to ne dogodi, onda doista mislim da Hrvatska treba pozvati svog veleposlanika na konzultacije u Zagreb - poručila je Grabar Kitarović iz Trogira. 

Smatra da je takav potez jedna od prvih mjera koje se u diplomatskim odnosima može učiniti kako bi se poslao znak da ''nešto nije u redu''. 

Podsjetimo, haaški optuženik i vođa srpskih radikala Vojislav Šešelj u četvrtak je novinarima kazao kako se nikad neće dobrovoljno vratiti u Haag na izricanje presude te kako radikali ne odustaju od ideje 'Velike Srbije'. 

Idi na 24sata

Komentari 238

  • ben hur panonius 15.11.2014.

    dovedimo u red svoju kuću

  • pravoipravicaibezfaksa 15.11.2014.

    Neki dan je pokušavala vikati kada je držala govor s stisnutom pesnicom u zraku, a danas se već ponaša kao predsjednica države. Traži, zapovijeda, prisiljava... strašna žena. ''Srpska vlada se mora jasno ograditi od Šešeljevih izjava'' - tako ona zbori... inače... što će biti draga gospođo???? kako ćeš ti njih na to prisiliti????? baš me živo zanima nastavak

  • Josip Jaković 15.11.2014.

    govna četnička

Komentiraj...
Vidi sve komentare