To je to što me zanima!

Srpski epidemiolog: Okupljanje zbog smrti Irineja je veliki rizik, moja je dužnost da to kažem

Epidemiolog je apelirao na sve one koji imaju potrebu biti na posljednjem ispraćaju da koriste zaštitu koja postoji, vode računa o distanci i izbjegavaju svaku mogućnost zaraze
Vidi originalni članak

Srpski epidemiolog Predrag Kon kaže kako je prilikom sjednice Kriznog stožera bila situacija u kojoj je medicinski dio stožera inzistirao da se sa sastanka ne može izaći bez rigoroznih mjera. 

Naveo je kako su oni sastavili prijedlog i da je on dostavljen vladi. Očekuje da će se to sutra priopćiti i javnosti, piše Blic.rs

DR NEBULOZOGIJE Vučićev doktor opet ima sulude teorije o koroni i crnim rupama: Preko njih svjetovi komuniciraju

'Virus hara Srbijom'

Kon je upozorio da virus hara Srbijom, a povodom smrti patrijarha Irineja, rekao je da je njegov pogreb u ovom trenutku veliki rizik te da je njegova dužnost da to kaže. 

Epidemiolog je apelirao na sve one koji imaju potrebu biti na posljednjem ispraćaju da koriste zaštitu koja postoji, vode računa o distanci i izbjegavaju svaku mogućnost zaraze. 

Ističe da je takvo okupljanje neprihvatljivo u ovom trenutno no, isto tako, ne može se zabraniti. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • kaj te briga 21.11.2020.

    nije neka steta 😛

  • ZVEZDE BANDA 20.11.2020.

    Srpski epidemiolog daje svoje mišljenje o posljednjem ispraćaju srpskog patrijarha negdje u srbiji i šta sad to ima zanimat sve nas u Hrvatskoj ? Možemo samo poželjet da se odazovu u što većem broju i odaju posljednju počast svom voljenom Irineju.

  • intellectus 20.11.2020.

    Gospodine Kon, tako misli vrsni epidimiolog, ali i drugi žele ići na nebo, ne kaže se badava *nebeski narod*, pustite ih neka idu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare