To je to što me zanima!

Može li luđe?! Srpski Kurir uz prilog borbi protiv nasilja dijeli noževe: 'Greškom su se našli'

Kurir je prethodno najavio da će čitateljima 9. svibnja uz novine dati i poklon iznenađenja, žlicu za rižu, četku za pse, pepeljaru, otvarač za boce...  Ali jedan od poklona bio je i crveni nož
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama proširila se fotografija Kurira koji je uz tiskano izdanje čitateljima uz prilog borbe protiv nasilja poklanjao - noževe! 

Kurir priznao da je dijelio i noževe

Neki građani su bili zgroženi što tiskovina u danima nakon dva nezapamćena masakra čitateljima dijeli noževe pa makar oni bili i kuhinjski. 

Kurir je prethodno najavio da će čitateljima 9. svibnja uz novine dati i poklon iznenađenja, žlicu za rižu, četku za pse, pepeljaru, otvarač za boce... 

Ali jedan od poklona bio je i crveni kuhinjski nož.

NEVJEROJATNO Panika Vučićevih medija, kao u doba Miloševićeve propagande: 'Na ovoj slici je 2000 ljudi'

To je bilo ranije pripremljeno

Iz Kurira su priznali da su dijelili noževe, ali kažu kako se među desetinama tisuća poklona slučajno našlo i 50 kuhinjskih nožića i da je to bila greška.

- Opće je poznato da svojim čitateljima poklanjamo različite poklone, s vremenom na vrijeme i poklone iznenađenja. Svatko tko je kupio Kurir dobio je jedan od 26 različitih poklona, većinom kuhinjskog pribora. To je bilo pripremljeno prije prvomajskih praznika, a u tom miksu se našla i mala količina kuhinjskih nožića. Netko zlonamjerna napravio je kampanju tvrdeći da je Kurirov poklon iznenađenja bio nož čim je uznemiren dio javnosti. Posljednje što želimo je uznemiravati građane u ovom teškom trenutku - objavio je Kurir.

SIN POBIO OSMERO LJUDI Pogledajte snimku uhićenja oca ubojice iz Mladenovca! Bio je u vojsci, našli mu arsenal oružja

Srbiju su u dva dana potresla dva nezapamćena masakra, u osnovnoj školi Vladislav Pribnikar na Vračaru gdje je 13-godišnji dječak očevim pištoljima ubio sedam djevojčica, jednog dječaka i zaštitara i nakon toga u Mladenovcu, četrdesetak kilometara od Beograda, kad je 20-godišnji U.B. krenuo je u svoj krvavi pohod u kojem je ubio osmero. Navodno se prvo posvađao s nekime ispred trgovine, otišao je u auto po automatsku pušku i zapucao. Kasnije je išao od sela do sela i nasumice ubijao dok ga policija nije pronašla.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • anniviivve54321 11.05.2023.

    Zlikovci uvijek isto misle i rade.

  • 11.05.2023.

    a da im podjele kalasnjikove, ipak su oni efikasniji….

  • Mate Parlov 😉 11.05.2023.

    neka neka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare