To je to što me zanima!

Srpski mediji tvrde: Milanović je postao lik strave i užasa, on je sada kao dr. Džekil i mr. Hajd!

Beogradskim portalima naročito se svidjela usporedba u kojoj se Milanović povezuje s likom iz djela slavnog škotskog pisca Roberta Louisa Stevensona, a još tvrde da "kad progovori, on ne umije stati"...
Vidi originalni članak

Mediji u Srbiji su do te mjere angažirani u kampanji za filma "Dara iz Jasenovca" da im je to, posve nevjerojatno, na nekim naslovnicama važnije od vijesti o Balaševićevoj smrti ili Đokovićeva osvajanja Australian Opena. No, i takva je impresivna Vučićeva propagandna mašinerija našla mjesta za priču o predsjedniku Republiku Hrvatske, a prenose je s portala Balkan Insight, koji vodi grupacija istraživačkih novinara BIRN (Balkan Investigative Reporting Network). Beogradskim portalima naročito se svidjela usporedba u kojoj se Milanović povezuje s likom iz djela slavnog škotskog pisca Roberta Louisa Stevensona, dr. Jekkylom i njegovim čudovišnim alter-egom mr. Hydom.

Tako njihovi tabloidi i portali prenose tekst pod naslovom "Džekil i Hajd u istom predsedniku", pa pišu: "Predsjednik sa karakterom, kako je glasio njegov predizborni slogan, konačno je pokazao svoj pravi karakter. Više nije bilo sumnje da je u pitanju čovjek 'kojem je kada vidi vatru prvi impuls da u nju nalije još benzina', kako su to ranije opisivali hrvatski mediji.

Ukratko, Milanović je pokrenuo kampanju brutalnih verbalnih 'ad hominem' napada protiv svojih kritičara. Kampanja traje i danas i na njenoj meti su gotovo svi, od premijera i ombudsmana, do aktivista za ljudska prava, novinara, analitičara i književnice Vedrane Rudan.

GODINA DANA MANDATA Milanović: 'Neka idu kvragu sa zaštitom holivudskih diva'

Milanovićeve mete često su bile žene protiv kojih je koristio mizogini jezik i gnjusne komentare zbog kojih su ga mnogi proglasili otvorenim seksistom. Ove optužbe su postale glasnije početkom mjeseca kada je Milanović odbacio navode o seksualnom zlostavljanju glumica u okviru pokreta 'me too', pitajući se da li je vrijedno baviti se onima onima koje 'iz kreveta ne ustaju manje od pet milijuna dolara'. To je 'problem', rekao je, kada su u pitanju zaposlene žene, majke i studentkinje".

"Jedino u čemu je Milanović ostao dosljedan je njegovo ophođenje prema ljudima koji mu stanu na žulj", pišu sada u Blicu, zaključujući: "Njegova odlika da kad progovori ne umije stati a kad izađe pred novinare ni sam ne zna na kojoj će temi završiti, iritira dobar dio javnosti. To najbolje dokazuje činjenica da mu je rejting porastao kada je okončao javni rat sa Plenkovićem".
 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Zbjegovčanka 25.02.2021.

    Neka komentiraju i uspoređuju svog predsjednika našeg neka ne diraju, žele širiti mržnju među nacionalnim manjinama u Hrvatskoj , neće im uspjeti jer mi znamo tko je naš predsjednik Čovjek sa karakterom poste i ne vrijeđa nikoga ni po rasi ni boji kože ni vjeroispovijesti ili bogat siromah ili srednja klasa za njega smo svi isti i on zajedno sa nama svi smo pred zakonom isti Srbijo ostavi Hrvate i Hrvatsku na miru ne diramo vas ne dirajte nas i našeg predsjednika

  • sitnozubi 25.02.2021.

    kao što reko naš Ludi Zoka za otađbince nebitna šaka jada

  • Marlboro Ri 24.02.2021.

    Ima li itko pametan u HR da otkopa Jasenovac? Uvjeren sam da cemo ih ugasiti za sva vremena. Isto tako u Sloveniji gdje je HV i civili ubijeni, naša vlast gluha vec 25 g. Sad je kasno jer su Slovenci napravili trg.centre na grobljima. Toliko o vladarima RH . KLETVA NAŠEG POSLJEDNJEG KRALJA SVE VIŠE DOLAZI DO IZRAŽAJA . Shvatit cemo jednog dana sto je sa tim htio .

Komentiraj...
Vidi sve komentare