To je to što me zanima!

Srpski tim: Nema pomirenja dok Hrvatska demonizira Srbe

Podsjetimo, u Den Haagu traje glavna rasprava pred Međunarodnim sudom pravde u slučaju koji je Hrvatska podnijela protiv SR Jugoslavije za genocid
Vidi originalni članak

Pomirenje između Hrvatske i Srbije nije moguće dok Zagreb demonizira Srbe u nedostatku valjanih dokaza za tužbu protiv Beograda za genocid, izjavili su u četvrtak predstavnici Srbije pred  Međunarodnim sudom pravde u Den Haagu.  

- Srbe je trebalo demonizirati kao što je to činio Tuđman 90-tih godina, a čini se da su naši kolege s druge strane sudnice taoci te politike - rekao je Saša  Obradović, voditelj tima Srbije.

Podsjetimo, u Den Haagu je početkom ožujka počela glavna rasprava pred Međunarodnim sudom pravde u slučaju koji je Hrvatska podnijela protiv SR Jugoslavije za povredu međunarodne konvencije o sprečavanju i kažnjavanju genocida. Presuda bi mogla biti donijeta krajem ove godine ili početkom iduće. 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • SAINT 28.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

  • SuskoBale 28.03.2014.

    Istina je samo jedna gosponi, Hrvatska je izvrsila etnicko ciscenje. Da ne pricamo o Jasenovcu, da vas Broz nije "prevukao" na pobjednicku stranu i danas bi placali odstete. Niste pobijedili Srbiju nego samo ono nesto Srba iz Hrvatske. Da je Srbija mobilisala onoliko vojske koliko je mogla, ponovo bi Blajburg bio popriste, imao bi Vrdoljak opet materijala da snima jadnei smijesne filmove.

  • 28.03.2014.

    Srbi, imate pravo: nema pomirenja. A gdje piše da bi ga i trebalo biti? Zašto bi se npr. Židovi i Palestinci ikada pomirili? Pa ne moraju!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare