To je to što me zanima!

Srpskom delegatu mladić vratio torbu s tisućama €

Split: Arsim Hodža (22) našao je torbicu s novcem koja je ispala članu srpske delegacije, Vujoviću. Otišao je do VIP lože i predao ju hostesama...
Vidi originalni članak

Mladi ljubitelj tenisa, Arsim Hodža (22) iz Zagreba, pronašao je i vratio torbicu s velikom količinom novaca i dokumentima koja je pripadala članu delegacije Teniskog saveza Srbije. U trenutku pobjede Đokovića nad Čilićem u Spaladium areni, navijači Srbije u predsjedničkoj loži počeli su slaviti. U veselju i skakanju, Luki Vujoviću, predsjedniku nadzornog odbora Saveza ispala je torbica. Hožda ju je našao i odlučio vratiti. Došao je do VIP lože, no nisu ga pustili unutra pa je torbicu predao hostesama, a one je vratile vlasniku.
 - Hostesama je vlasnik torbice dao 100 eura, a meni je rekao da sam mu spasio 20.000 eura vrijednosti. Rekao mi je da ima restoran u Pančevu te da uvijek mogu doći kod njega s prijateljima - kaže Hožda. Arsim je ipak, nevoljko, primio dar od 50 eura od Vujovića.
Načelnik splitske policije Josip Bukvić, koji je čuvao srpsku delegaciju rekao je kako mladića treba pohvaliti jer se ovakve stvari ne događaju često.
- Ne mogu ni zamisliti kakva bi priča bila da torba nije vraćena - kaže Bukvić. Arsim je ubrzo postao popularan i svi su mu čestitali u dvorani.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • lutomar 11.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • dgergea112233 11.07.2010.

    ma bi mu ja kura...c vratio...

  • romanista 11.07.2010.

    tako to radi purger,da je tovar naso ne bi ga vise bilo u splitu haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare