To je to što me zanima!

Umrla tijekom online nastave, nije stigla reći studentima gdje živi. Imala je simptome korone

Paola De Simone, profesorica povijesti na fakultetu 'Universidad Argentina de la Empresa' u Buenos Ariesu srušila se usred on-line predavanja, a imala je simptome korona virusa
Vidi originalni članak

Profesorica povijesti na fakultetu u Buenos Ariesu u Argentini srušila se i preminula u svojem domu tijekom on-line nastave, piše Washington Post

Strani mediji pišu kako je Paola De Simone (46) bolovala od korona virusa, a za vrijeme predavanja počela se žaliti kako ima problema s disanjem. Imala je sindrome korona virusa. 

Njezini studenti tražili su da im kaže kućnu adresu kako bi mogli pozvati hitnu pomoć, no nije mogla doći do zraka. "Ne mogu" rekla je nekoliko trenutaka prije nego što se srušila.

Nekoliko sati kasnije, njezino beživotno tijelo pronašao je suprug koji je ujedno i liječnik. 

ŠKOLE VEĆ ZATVORENE Korona ušla u škole: Više od 1500 djece ostaje kod kuće

De Simone je na društvenim mrežama svakodnevno objavljivala bitku koju bračni par vodi s korona virusom. 

- Veoma je komplicirano. Više od četiri tjedna pozitivna sam na virus, a simptomi ne prolaze. Suprug je zbog cijele situacije jako iscrpljen - napisala je. 

Jedna od studentica Ana Breccia (23) opisala je zadnje trenutke prije nego što se profesorica srušila. 

POKREĆE DRUGI PROJEKT Maturant iz Metkovića upao na Harvard, no morat će pričekati zbog pandemije korona virusa

- Sat je započela s time da ima upalu pluća. Vidjeli smo da je u lošijem stanju nego što je bila. U jednom trenutku nije mogla dalje prolaziti kroz prezentaciju niti govoriti. Bilo je strašno - izjavila je studentica. 

Vijest o smrti mlade profesorice pogodila je Argentinu, ali i cijeli svijet upozoravajući na to da je korona virus stvaran. 

Idi na 24sata

Komentari 123

  • ARMADA10 14.09.2020.

    Odem kupit kruh prodavačica se skine i napadne me viče spasi me od korone.Kao savjestan građanin mazno sam je tako da je sad stekla imunitet od korone.

  • primera 777 11.09.2020.

    Jeste primjetili da članak nije do kraja napisan izgleda da je korona spucala i urednika ovog članka

  • TAKE IT BACK 09.09.2020.

    Sjećate li se onih frenetičnih objava iz Italije i Španjolske gdje su umrili smješatni u kamoine hladnjače i tako čekali da im se nađe grobno mjesto? ovaj članak je upravo takav, LAŽAN!.

Komentiraj...
Vidi sve komentare