To je to što me zanima!

Staljin je želio stvoriti paniku u SAD-u i zato je izmislio aliene?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najbizarnija teorija do sada: Annie Jacobsen je u knjizi napisala kako je slijetanje izvanzemaljskog broda u Roswell zapravo bio Staljinov plan da zastraši Amerikance
Vidi originalni članak

Spisateljica Annie Jacobsen je u svojoj knjizi 'Area 51 - necenzurirana povijest' dala vjerojatno najbizarnije objašnjenje o izvanzemaljcima u Roswellu do sada. Napisala je kako je navodno slijetanje svemirskog broda u Roswell zapravo bio Staljinov plan da zastraši Amerikance. 

Prema njenim navodima, Staljin je naredio svojim ljudima da stvore paniku sličnu onoj koju je stvorila radijska predstava Orsona Wellsa 'Rat svjetova', još 1938. godine. Ruski diktator je isplanirao i s kojim će avionima napraviti prevaru. Bili su to nacistički zrakoplovi tipa Horton HO 229, a isplanirao je i da ih voze 'groteskni piloti koji su nalik djeci', navodi Annie u knjizi. Pretpostavio je kako će zbog navodnih izvanzemaljaca među Amerikancima nastati panika, piše Daily Mail.

Kako bi sve bilo još uvjerljivije, Staljin je zaposlio doktora Mengelea, poznatog pod imenom 'Anđeo smrti' zbog svojih stravičnih eksperimenata. Upravo on je navodno stvorio čudovišta koja predstavljaju izvanzemaljce.

Teorija o Roswellu do sada se pojavilo nekoliko, uključujući i onu koja tvrdi kako su američki čelnici sve skrili. Nedavno se pojavila vijest kako je američki FBI objavio memorandum koji dokazuje da su izvanzemaljci zaista bili u Roswellu. Izvor za knjigu koju je napisala Jacobsen je umirovljeni inženjer tvrtke EG&G, koji je 1978. godine radio u vojničkoj bazi Area 51.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • IvanGrgona 16.05.2011.

    glupost. Kao prvom ove crno-bijele fotografije ''aliena'' su dokazane lažnima, nemaju nikakve veze sa ovim slučajem. Postoje dokumentacije i dokazi da se 1947 srušio UFO u pustinju u SAD-u u mjestu Roswel. Američka vojska pronašla je jedno truplo (koje je odmah maknula od javnosti) i što je još bitnije, naprednu tehnologiju, kakvo današnje čovječanstvo još nije vidjelo. Takozvani ''Quasicrystals'', danas ih amrička vojska koristi za izgradnju nevidljivih mlažnjaka.

  • pitur 16.05.2011.

    Jeste li znali da postoji teorija da smo nastali od vanzemaljaca i majmuna???

  • DRITO_KONJ 16.05.2011.

    I tako su Rusi zamotali cokoladu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare