To je to što me zanima!

Stalno šuti: Cimer napustio Ivu Sanadera jer je bio dosadan

Sanaderov cimer Jozo Šakić požalio se kako Sanader stalno proučava svoje papire i uopće ne razgovara. Bivšem premijeru sada se u ćeliju uselio Berislav Podrug
Vidi originalni članak

Cimer Ive Sanadera u Remetincu tražio je drugu ćeliju jer mu je s bivšim premijerom bilo dosadno, piše Večernji list. Tapetar Jozo Šakić požalio se kako Sanader stalno proučava svoje papire i uopće ne razgovara. Zbog obilne papirologije u Sanaderovom predmetu pučki pravobranitelj Željko Thur predložio je da se Sanadera preseli u jednokrevetnu ćeliju no za sada od toga nema ništa jer je Remetinec ionako pretrpan.

Sanaderu su se u Remetincu promijenila već tri cimera. Prvi je bio Tomislav Prpić, okrivljen za financijsku prevaru u aferi Forex. Zamijenio ga je tapetar Šakić koji je u Remetincu zbog prometne nesreće u kojoj je pijan usmrtio 11-godišnju djevojčicu. Sanaderu se nakon Šakića u ćeliju uselio Berislav Podrug kojem sude zbog prijevare iz 2004. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Car Mrgud 07.11.2011.

    Ko je bil dosadan? Cimer ili sanader?

  • lolaZg 07.11.2011.

    Ne kužim kaj uopče imaju birat cimere ..pa nisu na maturalcu nego u buksi :o

  • eurodiesel 06.11.2011.

    zamislite samo muku da moraš bit u istoj sobi sa nekim kome smrde noge..al baš onako kronično..ono ..po čarapama sve vrste onih gljivica....a zrak od smrada ne smiješ udahnut jer je smrtonosan!!?? jednom sam doživio da jedan lik ..ono pijandura i skitnica skine cipele ispred mene...u zatvorenom prostoru...čovjek poželi tvora u svojoj blizini jer je on kikriki za ovoga!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare