To je to što me zanima!

Stan u Zagrebu od 24sata dobili zaručnici Slavonci

Ana Tunanović (23) je na predaju stana u Zagreb stigla je sa zaručnikom i majkom. Stan nije mogla dobiti u bolje vrijeme jer joj je rođendan 22.ožujka
Vidi originalni članak

Bila sam na poslu. Nazvali su me i rekli da sam dobila stan na nagradnoj igri. Sjela sam šokirana na stube, šefica se zabrinula i pitala što mi je. Dobili smo, rekla sam. Dobili smo stan u Zagrebu, kaže Ana Tunanović, 23-godišnjakinja iz Slavonskog Broda. Ana studira u Požegi, no kako bi pomogla majci i bratu, radi i u trgovini obućom. Na predaju stana u Zagreb stigla je sa zaručnikom i majkom. Stan nije mogla dobiti u bolje vrijeme jer joj je rođendan 22. ožujka.
- Vjenčat ćemo se u kolovozu. Nismo sigurni hoćemo li se preseliti u Zagreb. Često sam u Zagrebu poslovno pa će mi stan super doći. Sad smo došli na vikend da malo uživamo - dodaje Krešimir Šimić (30), Anin zaručnik. U zagrebačkom naselju Borovje dočekali su ih tamburaši slavonskim pjesmama. Krešo je Anu prenio preko praga prizemnog stana od šezdesetak četvornih metara, a unutra ih je čekao šampanjac. Mnogi bi poželjeli takav rođendanski i vjenčani dar.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • micka2 20.03.2010.

    blago vama

  • 25sat 20.03.2010.

    Bit će malo više književnog hrvatskog jezika među purgerima ! (kaj, pa sim, pa tam)

  • lang 20.03.2010.

    Je, je biti će još isforsiranog \"kaj\" (osobito na Borovju), a i još dvoje nezaposlenih s cigaretom u rukama i mobitelom na stolu kafića ispred zgrade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare