To je to što me zanima!

Ne znaju što joj je: Prevezli su ženu u Zagreb avionom Vlade

U utorak navečer stanje pacijentice jako se pogoršalo, a doc.dr. Ivan Puljiz, pomoćnik ravnatelja Klinike za infektivne bolesti, rekao nam je da je žena kod njih došla sa infiltratom u oba plućna krila
Vidi originalni članak

Pacijentica (28) s autoimunom bolesti i osipom po tijelu u lošem je zdravstvenom stanju prevezena u utorak navečer Vladinim zrakoplovom iz Opće bolnice Dubrovnik u Kliniku za infektivne bolesti Fran Mihaljević u Zagrebu. Liječnici za sada intenzivno provode pretrage i još ne znaju što je bolesnoj ženi.

Kako nam je rekao ravnatelj dubrovačke bolnice, doc.dr. Marijo Bekić, žena je u bolnici ležala od prošlog petka, a isprva je zbog osipa postojala sumnja da je, uz autoimunu bolest, riječ i o ospicama. No test u laboratoriju dubrovačkog Zavoda za javno zdravstvo pokazao je da nije riječ o toj bolesti.

U utorak navečer stanje pacijentice jako se pogoršalo, a doc.dr. Ivan Puljiz, pomoćnik ravnatelja Klinike za infektivne bolesti, rekao nam je da je žena kod njih došla sa infiltratom u oba plućna krila i simptomima razvoja upalnog oštećenja pluća.

Boluje li uz autoimunu bolest pacijentica i od neke zarazne bolesti koja je izazvala osip i sve ove simptome, liječnici u Zaraznoj tek trebaju ustanoviti, a doc.dr. Puljiz kaže da je žena sada još na opservaciji te da slijede dodatne pretrage.

Pacijentica je smještena na Jedinici za intenzivno liječenje, prima kisik, i nije životno ugrožena.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • kamik 13.06.2018.

    Sad će vladini dužnosnici dobit ospice ako ga budu koristili možda bolje da kupe novi zrakoplov a ovaj ostave zdravstvenij ustanovi za svoj narod kako nebi iseljavali.

  • h1gh_3nd 13.06.2018.

    opet ospice i epidemija.. dokle god budemo jeli NASE tj izvana lotrovat femo se svi kake ospice.. ospice nisu smrtne smrtni su oni iz laboratorija i farmacije

  • ZagrebČipovi 13.06.2018.

    To nije avion vlade , to je naš avion, isto kao i službena vozila političara policije itd, to smo mi kupili da bi oni uživali

Komentiraj...
Vidi sve komentare