To je to što me zanima!

Stanje ministra Ranka Ostojića i dalje vrlo ozbiljno, ali stabilno

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mediji su objavili da se kod Ostojića radi o najtežem stupnju sepse te da su mu zatajili bubrezi i jetra te mu je otežan rad pluća. Operiran je i leži u KBC-u Zagreb
Vidi originalni članak

Stanje ministra Ranka Ostojića (52)  i dalje je vrlo ozbiljno, ali je stabilno. Ostojić je podsjetimo, u subotu zbrinut u KBC-u Zagreb. Utvrđen mu je upalni proces na vratu te su hitno izvršeni operativni zahvat i drenaža upalnog procesa. 

Zbog razvoja septičnog stanja sa znakovima cirkulatornog šoka, primijenjene su mjere intenzivnog liječenja, bila je priopćila Vlada. RTL je objavio kako se iz Vladinog priopćenja može iščitati da se kod ministra radi o najtežem stupnju sepse te da se liječnici bore za njegov život. Večernji list je objavio da su Ostojiću zatajili bubrezi i jetra te mu je otežan rad pluća zbog čega je na respiratoru

Liječnici antibioticima nastoje spriječiti širenje sepse. 

Jutarnji list piše da je, tjedan dana prije nego je završio u bolnici, Ostojić imao visoku temperaturu, a pomoć je zatražio tek kad mu je pozlilo na radnom mjestu. 

Podsjetimo, Ostojiću je ovo druga operacija u dvadesetak dana, odnosno treća u zadnje dvije godine. 

Brojni prijatelji mu žele brz oporavak

Ministru Ostojiću su brojni prijatelji na Facebooku zaželjeli brz oporavak. 

- Svako dobro i brzi oporavak želimo potpredsjedniku Vlade i ministru policije - napisali su SDP-ovci iz Pakraca

-  Molimo za dragog našeg ministra Ranka Ostojića. Njegova snaga, volja, optimizam kao i u svemu, pobjedit će i ovaj put - piše u jednoj od poruka.

Vlada: Uočeno je blago poboljšanje upalnih parametara 

Vlada je u ponedjeljak iza 15 sati medijima poslala priopćenje u kojem je javnost izvijestila o zdravstvenom stanju Ranka Ostojića.

Zdravstveno stanje potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića i dalje je ozbiljno, ali uz intenzivne mjere liječenja, stabilno. U kliničkom tijeku uočeno je blago poboljšanje upalnih parametara. Nastavljaju se postupci intenzivnog zbrinjavanja na Zavodu za intenzivnu medicinu Klinike za unutrašnje bolesti KBC-a Zagreb - piše u priopćenju Vlade

Idi na 24sata

Komentari 313

  • pjevackokica 22.07.2014.

    Ostojiću Ranko progonit će te ime Azapović Marko !!!!

  • Lalala5 22.07.2014.

    Kako se mozete suocit sami sa sobom svi vi koji zelite zlo nekome?Jeste se mozda zapitali da sutra vi ili netko vas moze biti u takvoj situaciji?Kakvi ste to ljudi,osobe? Ministre,od srca vam zelim uspjesan oporavak! I vama i svim bolesnim!

  • čočo đuđica 21.07.2014.

    zašto ovoliko "zlih" komentara? istina ispliva kad -tad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare