To je to što me zanima!

Stanković: Kosor se bavi taštinom, a ne građanima

Aleksandar Stanković i Drago Pilsel rasrdili su Jadranku Kosor raspravom o njezinu stanu, no Vlada opovrgava da je Kosor zvala urednike HTV-a
Vidi originalni članak

Odvjetnički ured Šeparović, Špehar i Gavranić tvrdi kako je Aleksandar Stanković oklevetao i uvrijedio njihovu klijenticu Jadranku Kosor. Odvjetnica Ivana Špehar kaže kako je u zadnjoj emisiji “Nedjeljom u 2”, u kojoj je gostovao Drago Pilsel, konstantno blaćena premijerka Jadranka Kosor. Prema njezinu mišljenju, stekli su se svi elementi za tužbu protiv Stankovića i HTV-a.
- Stanković je rekao da je Jadranka Kosor na nezakonit način stekla stan. Sudbinu jedne nesretne obitelji na krajnje je tendenciozan način povezao s njom, iako je gospođa Kosor toliko puta demantirala te laži da već i ptice na grani znaju istinu. On ju je oklevetao, no hoće li premijerka tužiti Stankovića, mora sama odlučiti - kaže Ivana Špehar. Gost Drago Pilsel u emisiji je rekao kako bi volio da premijerka pusti suzu za Branislava Dropca koji se ubio zbog stana u kojem ona danas živi. U malom, improviziranom igrokazu unutar emisije glumio je Jadranku Kosor. Voditelj “Nedjeljom u 2” Aleksandar Stanković ne zna ništa o tužbi.
- Nitko me nije zvao, samo sam po medijima vidio najavu tužbe. Neshvatljivo mi je i jadno se osjećam kad vidim da se premijerka moje države bavi zaštitom svoje taštine umjesto zaštitom svojih građana - kaže Stanković. Dodaje da će demanti, ako ga dobije, objaviti jer je to njegova zakonska obveza.
Glasnogovornik Vlade Zlatko Mehun nije znao hoće li Jadranka Kosor tužiti Aleksandra Stankovića i Hrvatsku televiziju. Opovrgnuo je, međutim, tvrdnje da je Jadranka Kosor nakon emisije zvala HTV.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • exon valdez 22.03.2010.

    Još će nam Stanković postati moralna vertikala društva.Novinarima puna usta priče o zaštiti građana.Deklarativne priče

  • nitron 22.03.2010.

    Bog će joj suditi !

  • zed_zed 22.03.2010.

    postoji pravo i pravda. možda je stan dobila po pravu, ali svakako nije po pravdi. sramota za ovu država. vani je ministar dao ostavku jer je u trošak stavio gledanje filmova u hotelu od 10 eura. govorimo o 10 eura i tip je dao ostavku. a kod nas???

Komentiraj...
Vidi sve komentare