To je to što me zanima!

Stanku je prije pola godine piće oštetilo jednjak, odvjetnica: 'To je isto piće kao u slučaju Rijeka'

Stanko Laković prije pola godine u jednom je riječkom restoranu također konzumirao mineralnu vodu koja mu je spalila jednjak, a njegova odvjetnica potvrdila nam je kako se radi o istom piću kao i u novom slučaju
Vidi originalni članak

Riječka bolnica zaprimila je pacijenta s mogućom kemijskom ozljedom jednjaka, a policija istražuje sve okolnosti. Slično se dogodilo i čovjeku iz Pule, Stanku Lakoviću, koji je prije pola godine sjeo na ručak u riječki restoran. On i supruga naručili su mineralnu vodu koja je Stanku nakon jednog gutljaja spalila jednjak.

- Čim sam stavio u usta, momentalno sam ispljunuo sve i meni su usta izgorjela. I iz restorana su me nakon možda pola minute, minutu poslali van - tvrdio je Laković. Djelatnici su pozvali Hitnu pomoć koja ga je odvela.

NIJE PRVI SLUČAJ TROVANJA Stanko u svibnju pio mineralnu u Rijeci i spalio jednjak: 'A na računu nije ni bilo vode...'

- Neko korozivno sredstvo, neka kiselina. Meni je par kapi prošlo dole po jednjaku i to mi je u biti spalilo jednjak. Da sam popio više, ne bi me bilo tu - ispričao je Laković u listopadu za RTL.

Javila nam se i njegova odvjetnica i potvrdila kako je Laković konzumirao isto piće kao i pacijent koji je trenutno u riječkoj bolnici. Odvjetnica Stanka Lakovića, Laura Sumić kratko je kazala sa obzirom na ranu fazu postupka, jer još uvijek traju izvidi, ne može iznositi detalje postupka.

DOJAVA U STUDENOM Policija potvrdila: 'Čovjeku je pozlilo tijekom konzumacije pića u Rijeci. Istražujemo dalje'

- Međutim, možemo potvrditi da je naša stranka popila isto piće za koje je danas proizvođač izjavio da je povezano s posljednjim slučajem trovanja  koji se dogodio u Rijeci. Vjerujemo da će nadležna tijela poduzeti sve radnje potrebne za utvrđivanje odgovornosti u oba slučaja te pozivamo građane na oprez - rekla je za 24sata odvjetnica.

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • purger07 07.11.2023.

    Ma zataskavali su slucaj. Treba bojkotirat coca colu

  • 07.11.2023.

    Još če se ćovik morat ispričat coca coli i pred tv kamerama popit još jednu...na guc!!

  • Apage Satanas 07.11.2023.

    A protiv koga ga točno ga odvjetnica zastupa? Bitno da se ona javlja u medije, a ništa se još ne zna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare