To je to što me zanima!

Starac (84) preživio pet dana u pustinji na tekućini za prozore

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Henry (84) krivo je skrenuo nakon večere i završio u pustinji Arizona. Pokvario mu se auto i ugasio mobitel, nije imao izlaza. Teško hoda pa je samo čekao spas
Vidi originalni članak

Amerikanac Henry Morello (84) krivo je skrenuo nakon večere u restoranu Harold's Cave Creek Corral i završio u pustinji Arizona. Na kraju mu se pokvario auto, ispraznio akumulator i ugasio mobitel. Nije imao vode, a tjesteninu, koji je  ponio iz restorana nije jeo jer se bojao kako će još više ožedniti. Jedina tekućina koju je imao bila je voda za pranje prozora, koju je pokušao filtrirati rupčićem, piše NY Daily News. Morello koji teško hoda, pokušao je pješačiti, ali je pao, piše Fox. Jedva se dovukao nazad do auta. Grijao se podnim tepisima iz automobila i čitao uputstva iz pretinca kako bi mu prije prošlo vrijeme. 

Pronašli su ga kamperi u subotu kraj ceste, pet dana nakon nestanka. Jedan mu je pokucao na prozor. Morello ga je poljubio od sreće, piše Fox. Odveli su ga u bolnicu gdje se oporavlja. 

- Sada sam dobro. Lijepo sam se otuširao... Osjećam se izvrsno. Je li me bilo strah? Ponekad, po noći... Čuju se stravični zvukovi i hladno je. Nisam se mogao maknuti iz auta - rekao je Morello koji ima rane simptome demencije. Njegova obitelj sada mu je zaplijenila ključeve od auta.

- Bit će izvrstan suvozač - rekli su.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • EldinAgic 20.02.2011.

    ahahahhahahahahahahhaha Biće izvrstan suvozač ahahhahahahahaha

  • octaviars1990 19.02.2011.

    uuu bome đed skoro najebo,al na srecu sve se dobro zavrsilo!

  • snj 17.02.2011.

    ppeerroo da si pogledal video, znal bi da su pokrenuli pretragu i ne bi postavljal glupa pitanja. bravo za dedu, dobro se snašel :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare