To je to što me zanima!

Starac umro u bolnici: Traže tko ga je pogodio samostrelom

Gerald Corrigan (74) 19. je travnja popravljao satelitsku antenu kada je osjetio prodornu bol. Probila ga je, naime, strijela za koju će policija kasnije ustanoviti da je ispaljena iz - samostrela.
Vidi originalni članak

Gerald Corrigan (74) preminuo je u bolnici od teških ozljeda nakon što ga je prije tri tjedna probola strijela koju je netko ispalio iz samostrela. 

Umirovljenik iz velškog grada Holyheada 19. travnja je podne odlučio provesti na balkonu, popravljajući satelitsku antenu koja mu je već danima stvarala probleme. 

Bilo je točno 12:30 sati kad ga je probola - strijela. Umirovljenik je brzo hospitaliziran s vrlo teškim ozljedama. Strijela mu je probila torzo, promašila srce te završila u desnoj ruci. Liječnici su dali sve od sebe, ali 74-godišnjak se nije uspio izvući - umro je ove subote, prenosi Evening Standard

- Ovo je stravičan slučaj, a naše su misli s Geraldovom obitelji i prijateljima, izjavili su iz policije Sjevernog Walesa. Istraga o cijelom slučaju još traje, a iako krivac još nije pronađen, policija nagađa da je umirovljenik zapravo slučajno prostrijeljen lovačkim samostrelom. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nori 🖖 14.05.2019.

    Robin hood

  • najiram 10 13.05.2019.

    neki tamošnji partizan iz šume ga dokrajćio...valjda če dobiti nasljedstvo ili neko njemu blizak...

  • 13.05.2019.

    Jel Amorova?

Komentiraj...
Vidi sve komentare