To je to što me zanima!

Starica završila u zatvoru jer je uznemiravala udovca

Opsjednutost svojim susjedom Daliborom B. (86) Splićanku Nadu G. (75) stajala je pritvora na Bilicama. Ona je Dalibora seksualno zlostavljala
Vidi originalni članak

Dalibor B. (86) iz Stepinčeve ulice lani ju je u studenom prijavio da mu je sjekirom strugala, a goveđim kostima bušila vrata stana. Tvrdio je kako ga neuravnotežena susjeda, koja stanuje u stanu podno njegova, godinama maltretira i prijeti, a sve se zahuktalo nakon smrti njegove supruge prije četiri godine. A Nada je tvrdila kako je starac nju htio seksualno zaskočiti, strugao namještajem po podu, "žderao je očima". Općinsko državno odvjetništvo nije joj povjerovalo, te je podiglo optužnicu zbog prijetnji smrću udovcu u rastrojstvu. Sudski vještak utvrdio je Nadi G. psihozu s umišljanjem erotskog proganjanja, a kako je odbila liječenje, sproveli su je u pritvor na Bilicama da ne bi ponovila djelo.
- Napadala me da igram balote po stanu, namjerno stružem namještajem, da je i uhodim - kazao nam je udovac nakon što mu je u studenom susjeda izrezbarila vrata. Dalibor je u strahu od novog nasrtaja pokraj vrata držao poveći štap prijeteći da će je udariti po rebrima ako mu se opet pojavim pred stanom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_21386 11.04.2008.

    ha ha ha

  • Gara 11.04.2008.

    kad se stari panj upali triso k.mu fali..

  • lore 11.04.2008.

    ovi starci su prave sexi zvijeri!

Komentiraj...
Vidi sve komentare