To je to što me zanima!

Starija žena upala u Rječinu sa zida od 4 metra, u bolnici je

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Liječnici Hitne službe do dolaska vatrogasaca spustili su se do unesrećene te ju imobilizirali. Vatrogasci su nesrtenicu potom košarom podigli na sigurno te je odvežena u KBC Sušak
Vidi originalni članak

Starija žena, u utorak, pala je u nabujalu i hladnu Rječinu u samom centru Rijeke. 

Vatrogasci, koji su dobili dojavu o padu u 14.40, sa dva vozila i autoljestvama hitno su se uputili na mjesto nesreće gdje je žena sa zida nadaleko hotela Continetal to jest pored obližnjeg parka i gradskog parkirališta Delta, sa zida visine oko četiri metra, pala u vodu. 

Liječnici Hitne službe do dolaska vatrogasaca spustili su se do unesrećene te ju imobilizirali. Vatrogasci su nesrtenicu potom košarom podigli na sigurno te je odvežena u KBC Sušak. 

- Žena je stabilno i trenutno se vrše pretrage kako bi se ustanovilo usljed čega je pala - kratko su rekli iz KBC-a Rijeka. 

Pretpostavlja se da je unesrećenoj pozlilo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • barbaboro 01.03.2016.

    Ma jeb'lo vas to. Svi mediji pišu kako je u Moskvi dadilja, muslimanka, odsjekla glavu trogodišnjoj djevojčici (kršćanki) koju je - kao - čuvala, a vi ni riječi o otj nezapamćenoj tragediji!!!!!!

  • Hijacinta 01.03.2016.

    prošla u vrijeme nesretnog događaja autom tuda, ne znam baš da li je ženi pozlilo jer mi nije jasno što bi netko radio na tom skliskom zidu u to doba dana, valjda se naslonila i zateturala, što drugo...sreća pa je dobro prošlo na kraju...

  • Dr. Kadžija 01.03.2016.

    a vidi ovih videonadzora sto su se okupili

Komentiraj...
Vidi sve komentare