To je to što me zanima!

'Stavi drvo i dobro je': Ovo je drveni balkon iz Zagreba koji je zapalio društvene mreže

Vlasniku je postojeći balkon očito bio premalen, pa ga je odlučio proširiti s drvenom konstrukcijom koja izgleda kao da je iz kućne radinosti.
Vidi originalni članak

Društvenim mrežama danas se proširila fotografija, navodna snimljena u širem centru Zagreba, koja prikazuje dosad neviđeno arhitektonsko rješenje širenja kvadrature nekretnine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vlasniku je postojeći balkon očito bio premalen, pa ga je odlučio proširiti s drvenom konstrukcijom koja izgleda kao da je iz kućne radinosti. Zapravo, teško da nije djelo ruku ovog 'arhitekta u duši', jer drvene ekstenzije za betonske balkone ne možemo pronaći u prodaji... 

'Stavit ću drvo i dobro je', vjerojatno je pomislio.

O legalnosti ovakvog 'proširenja' sigurno bi se dalo pričati, ali utješno je što je stan u prizemlju pa konstrukcija nije previsoka. Ispod novog balkona nalaze se cigle, koje su, lako moguće, bile dio balkona donedavno. 

POGLEDAJTE VIDEO: UMIROVLJENICA PROŠIRILA BALKON ZA OKO POLA METRA

PONUDE SE PREDAJU DO 11. SVIBNJA Država prodaje stanove, jednog nude po početnoj cijeni od 1100 eura: Evo gdje se stanovi nalaze

Kako piše Dnevnik.hr, lokacija ovog betonsko-drvenog balkona, kojeg je vlasnik već opremio s biljkama, je u bloku  između Zvonimirove i Vrbanićeve ulice u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • suncicamojamoja 15.04.2023.

    Odakle su ovi došli bozee🤣

  • neven_opatija 15.04.2023.

    Sigurno neki HDZ poslušnik

  • 15.04.2023.

    Sto napali covjeka,imate vi u Zg puno vise i vecih problema.. .Malo pokucajte na vrata susjeda dali je jos ziv ili ce za koji dan se osjecat smrad???Dignite glas protiv skupoce stanova..ovo je naj manji problem ali ko ce nego siromak siromaka napadat....Anakazena okolica,smetlista,devastacija sa vilama...kako te ne dirate?

Komentiraj...
Vidi sve komentare