To je to što me zanima!

Štednja: Kolinda je ostala bez kuhara pa kuha sama

Veleposlanica u SAD-u Kolinda Grabar Kitarović potvrdila nam je da je zbog štednje i umirovljenja zbog starosti, ostala bez dugogodišnjeg kuhara
Vidi originalni članak

Ministarstvo vanjskih poslova, barem kad su diplomatske misije u pitanju, poštuje mjere štednje. Veleposlanstvo u Washingtonu ostalo je bez kuhara. To nam je potvrdio i ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković.
- Mislim da kuhara nema ni u jednom veleposlanstvu. Ponašamo se u skladu s recesijom i maksimalno štedimo na veleposlanstvima. Diplomati obično jedu vani, a kad je neki prijam, unajmi se catering ili se oko kuhanja dogovore veleposlanici - rekao je Jandroković.
I veleposlanica u SAD-u Kolinda Grabar Kitarović potvrdila nam je da je zbog štednje, ali i umirovljenja zbog starosti, ostala bez dugogodišnjeg kuhara Ive Svirčića. On je u hrvatskom veleposlanstvu kuhao 14 godina.
- Sad se u veleposlanstvima snalazimo na razne načine. U rezidenciji kuham sama, kao i za službene večere, i svi su oduševljeni mojom kuhinjom - rekla je veleposlanica Kolinda Grabar Kitarović.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • be yourself 15.08.2010.

    Jel još se muž još uvijek vozika u državnoj Toyoti?

  • Raziel CRO 15.08.2010.

    OK nemaju kuhara pa jedu u restoranima.Tko to plača oni ili mi???? I moš mislit kako se polomila od štednje, a kad je muž ganjao auto u privatne svrhe na naš račun?? I ja bi dobro kuvao da mi država plača catering po narudžbi...

  • lutomar 15.08.2010.

    Skuhali ste Vi nama štošta!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare