To je to što me zanima!

'Stephanie je super, narasla je devet cm i dobila sedam kila'

Za Stephanie je ukupno prikupljeno 2,84 mil. kn, a operacija je stajala milijun i šest tisuća kn. Još se čekaju neki računi. Sve što ostane ide u zakladu ACM Stephanie
Vidi originalni članak

Stephanie je super, igra se, spava što prije nije mogla, od operacije je narasla devet centimetara i dobila sedam kilograma. Ne pije više sirup koji je prije pila kao sok. Uglavnom, Stephanie se ponovo rodila, rekla je u četvrtak u Zadru na konferenciji za novinare mama Anita. 

Dodaje da Stephanie ide na fizioterapiju, te kako bi u rujnu trebala ići na godišnji pregled u SAD. 

Na konferenciji je rečeno i da je za malenu Stephanie ukupno prikupljeno 2,846.000 kuna. Ostalo je 1,154,077 kuna. Iz SAD-a im moraju još refundirati 675.000 kuna. 

No, obitelj Milda naglašava da im još nisu stigli svi računi iz SAD-a koji trebaju stići. 

Zaklada je u osnivanju, u Hrvatskoj je 400 djece s ACM sindromom

- Operacija i to što je bila u bolnici je stajalo milijun i šest tisuća kuna - rekli su i naglasili kako će sav novac koji ostane ići u zakladu ACM Stephanie čim dobiju dozvolu od centra za socijalnu skrb. Roditelji su naime otvorili račun na ime male Stephanie pa novac ne smiju dirati dok ne dobiju dozvolu centra. 

- Zaklada je u osnivanju, a treba reći da u Hrvatskoj ima 400 djece s ACM sindromom - rekli su. 

'Bolnice povisuju troškove liječenja kako bi se ogradile'

Mama Anita je zahvalila svima koji su im pomogli. U jednom je trenutku ostala bez riječi, a u očima su joj se pojavile suze. 

Roditelji Milda su rekli da su cijelu situaciju s Norom Šitum proživjeli vrlo emotivno jer točno znaju što ona i njezini roditelji prolaze. 

Također, nisu se iznenadili što su Nori povećani troškovi liječenja. Kažu kako bolnice u SAD-u to povisuju kako bi se ogradili. 

'Obitelji Šitum želimo svu sreću na svijetu'

Roditelji malene Stephanie rekli su kako nisu uspjeli stupiti u kontakt s Norinim roditeljima jer su oni bili u prevelikoj gužvi te su naglasili kako obitelji Šitum žele svu sreću na svijetu i kako su privatno također uplatili donaciju za Norino liječenje. 

Stephanie operirali sedam sati 

Cijela Hrvatska, podsjetimo u velikoj humanitarnoj akciji skupljala je novac za malenu Stephanie Mildu (5). Prošle je godine uspješno operirana u bolnici u Chicagu. Operacija je trajala oko sedam sati, a prema riječima liječnika ACM sindrom u potpunosti je uklonjen.  

Idi na 24sata

Komentari 93

  • johnodbosne 08.02.2013.

    Izgleda isto kao majka joj.

  • dragoSG 07.02.2013.

    curo,želim ti svu sreču ovoga svita. isto tako i nori

  • WOMANIZER 07.02.2013.

    mogu joj samo poželiti sreću i sve najbolje u životu! <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare