To je to što me zanima!

Stephanie nema temperaturu i čeka novi termin za operaciju

Ovih dana, ovisno o obvezama liječničkog tima, Stephanie bi trebala dobiti potvrdu novog termina odgođene operacije, napisali su na stranici prijatelji obitelji Milda
Vidi originalni članak

Više nema temperaturu niti povraća. Liječnici su Stephanie pustili kući. Obitelj je sada na okupu i svi su u kući koju imaju na korištenje. 

Ovih dana, ovisno o obvezama liječničkog tima, Stephanie bi trebala dobiti potvrdu novog termina odgođene operacije, napisali su u petak na službenoj stranici prijatelji obitelji Milda. Stephanie su u bolnici u Chicagu trebali operirati 3. listopada, no djevojčica je dobila temperaturu zbog čega je operacija odgođena. Nova bi trebala biti 10. ili 15. listopada. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • mate12345 07.10.2012.

    koji je sad clanak istinit,haloooooo 24sata jeste vi normalni imate tri clanka sva tri razlicita,nemojte pisati gluposti ako nemate cvrste argumenete da to pišete,to je djeciji život i nije fino bez veze pisat.

  • dipsy2010 07.10.2012.

    Ne razumjem ove ljude (čast iznimkama). Daju lovu da pomognu malenoj, a sada kao da im je žao Osuđuju roditelje kao da su lopovi. Meni nije žao ni jedne lipe što sam pomogla niti me briga jeli netko profitirao u ovome Važno mi je samo jedno - da malena ozdravi.

  • tanja 01 06.10.2012.

    svu sreću malenoj stephani. moje djete je prošle godine operirano u klaićevoj bolnici s istom dijagnozom chiari malformacija. mogu reći samo sve riječi hvale i potpore doktoru i njegovom timu. uz naše i njegovo uzajamno povjerenje sve je proteklo u najboljem redu. jos jednom hvala doktoru iz klaićeve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare