To je to što me zanima!

Štern na listi Milana Bandića: Želi biti predsjednik Skupštine

Motiv mu je, kaže, što je rođen u Zagrebu i što voli svoj grad. Zagrepčanima obećaje kako će pridonijeti da im djeca i unuci ostanu u Zagrebu i ne traže sreću drugdje
Vidi originalni članak

Bivši HDZ-ov ministar, naftaš i počasni konzul RH na Filipinima, Davor Štern, kandidat je na listi Milana Bandića i to za mjesto predsjednika Skupštine. Svoju visoku poziciju na listi, među prvih pet, Štern je potvrdio za Večernji list

O Bandićevoj listi rekao je da je 'učinkovita i vjerodostojna'. Motivi su mu, kaže, to što je rođen u Zagrebu i što voli svoj grad. Dodao je kako je svoju djecu dugo odgovarao da ne odu iz Hrvatske, a Zagrepčanima obećava kako želi pridonijeti da im djeca i unuci ostanu u Zagrebu i ne moraju sreću tražiti negdje drugdje. 

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 59

  • lola56 29.04.2013.

    Gospodine Štern! Kaj je bilo s Gđom Vesnom Balenović koju ste morali vratiti na posao u INU????? O tome nitko ništa ne govori. A gosn Štern je bilo glavni tad u INI! Sve to u istu tikvu puše. Sve isti vrag! Samo tamo di se lova vrti. Nikad lopovima dost!!!!!!!!!!!!!!!

  • Bovary 28.04.2013.

    Namirisao je da će Bandić dobiti izbore pa se pokušava ugurati kako bi svoju djecu i unučad još dodatno obezbjedio, a budući je jako inteligentan, Bandića će sigurno sjebati u hodu.

  • Mara100 28.04.2013.

    neznam što hoćete kad Vam dovode ljude s novcem koji će možda što i tu ostaviti u Zgrebu Vama nije dobro.Šot bi po Vašem onda bilo dobro za Zagreb??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare