To je to što me zanima!

Šteta 100.000 kuna: Maturanti su gurnuli fotografa u fontanu

Dvojica zagrebačkih maturanata gurnula su fotoreportera Pixsella u Manduševac. Prilikom pada smočio je dva fotoaparata, a šteta se procjenjuje na 100.000 kuna
Vidi originalni članak

Ni ovogodišnja Norijada nije uspjela proći bez incidenata. Dvojica zagrebačkih maturanata gurnula su fotoreportera Pixsella u fontanu i tako prouzročila štetu na opremi vrijednoj 100.000 kuna.

U jeku slavlja na Trgu bana Jelačića jedan je maturant odlučio baciti djevojku u Manduševac, a u neposrednoj se blizini nalazio fotoreporter koji je to odlučio fotografirati.  Dvojica maturanata su mu prišla s leđa i gurnuli fotoreportera u fontanu. Prilikom pada je smočio foto i računalnu opremu.

Zbor fotoreportera Hrvatske najoštrije je osudio vandalski napad maturanata.

- Uništili su foto i računalnu opremu vrijednu 100 tisuća kuna, onemogućili fotoreportera u obavljanju radnog zadatka na javnom mjestu i izložili opasnosti od ozlijeđivanja fotoreportera i djevojku. Očekujemo primjerene kazne za počinitelje i sprječavanje vandalizma i nasilja, od organizatora i nadležnih institucija, na svim budućim Norijadama - oglasili su se u Zboru fotoreportera Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 701

  • Renavoid 19.05.2014.

    pa i neka su ga gurnuli ..... umjesto da pomogne djevojci on ide fotografiratiu.... da su ga bar malo i prebili ..... kakav je to čovjek??? ..... ljudi ginu da spase labuda, a ovaj samo vreba priliku .....

  • coma01 19.05.2014.

    Uz veliko osuđivanje tog maturanta koji je reportera gurnuo u vodu kojem se i ja pridružujem, ja sam primjetio jednu drugu stvar.Zašto taj reporter nije recimo spriječio tog maturanta da baci djevojku u fontanu???

  • fernandooo 19.05.2014.

    Ima li išta gluplje od divljanja maturanata po gradu? I to zasipanje brašnom. Debilno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare