To je to što me zanima!

Šteta od požara na Bjelolasici iznosi čak 24 milijuna kuna

Požar je progutao glavnu zgradu sa restoranom, kuhinjom, kotlovnicom i sportskom dvoranom. Urušio se i krov dvorane, a požar je gasilo čak 70 vatrogasaca
Vidi originalni članak

Požar Olimpijskog centra na Bjelolasici izbio je zbog prijenosa topline s vanjskog dimnjaka kotlovnice na drveni krov kotlovnice, zaključili su vještaci Centra za forenzična istraživanja uz Zagreba u suradnji s karlovačkim policajcima. 

Nitko u požaru nije ozlijeđen, no nastala je šteta od 24 milijuna kuna. Požar je buknuo u utorak i progutao glavnu zgradu s restoranom, kuhinjom, kotlovnicom i sportskom dvoranom. Urušio se i krov dvorane, a požar je gasilo čak 70 vatrogasaca. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ljudi 28.01.2011.

    Interesantno je da nema para, a da ce se naci za ovakve stvari kada se dese. Zasto ne bi vlada ulozila u neku proizvodnju koja bi tri puta vise zaposlila radnika, a u neka zasade travu. Zato sto je direktor neciji rodjak iz politike.

  • JunFan 28.01.2011.

    Bude Kaljmeta izgradio novu zgradu za 240 mil. Eura. :D

  • Piratxx_1 28.01.2011.

    Je baš. Kao da je ta cijev neki dan stavljena pa je mogla biti uzrokom požara. Kako do sada nije "prenijela toplinu" i zapalila krovište? A u ostalom, ako uzmemo u obzir da je nalaz vještaka točan, tko je odgovoran za postavljanje te cjevi ako ona može izazvati požar u potkrovlju "prijenosom topline"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare