To je to što me zanima!

Stigli rezultati testova: Žena i mladić iz Italije nemaju koronu

Prema riječima voditeljice službe epidemiologije Jasne Valić , građani u Hrvatskoj i Istri, odakle mnogi rade u Italiji, trebaju biti oprezni, ali nemaju razloga za paniku....
Vidi originalni članak

U Rijeci dvoje ljudi je hospitalizirano zbog sumnje na koronavirus. Stigla su oba nalaza te su rezultati negativni.

Podsjetimo, radilo se o studentu s razmjene iz Italije te ženi koja je stigla iz Padove. Oni su hospitalizirani zbog zdravstvenih problema, a sumnjalo se i na korona virus. Stigli su rezultati iz zagrebačke klinike, a nalazi su negativni.

OTKAZANE SPORTSKE PRIREDBE Slovenija preporučuje oprez zbog korona virusa u Italiji!

Prema riječima voditeljice službe epidemiologije Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije Jasne Valić , građani u Hrvatskoj i Istri, odakle mnogi rade u Italiji, trebaju biti oprezni, ali nemaju razloga za paniku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, broj zaraženih koronavirusom u Italiji raste. Talijanska vlada čak je odlučila zbog opreza blokirati nekim gradovima i općinama u regijama u kojima ima najviše zaraženih. Prema posljednjim informacijama, u Italiji je zaraženo 132 ljudi, a umrlo je dvoje ljudi.

- Želimo izolirati zarazu koliko je god to moguće unutar određenog područja - izjavio je ministar zdravstva Roberto Speranza nakon hitnog sastanka vladina kabineta koji je održan u subotu u Rimu. 

NITKO NE SMIJE IZAĆI Italija blokira gradove s korona virusom, okružit će ih i vojska

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) objavila je kako Italija ima najviše zaraženih koronavirusom u Europi.

Talijanska vlada otkazala je sva sportska natjecanja koja su se trebala održati u nedjelju u Lombardiji i Venetu, a to znači da se neće odigrati i neke utakmice talijanskog nogometnog prvenstva, Inter - Sampdoria, te Verona - Cagliari. I prije hitnog sastanka vladina kabineta lokalne vlasti u sjevernim talijanskim regijama s najviše zaraženih, Lombardiji i Venetu, zatvorile su škole i zabranile javna događanja. 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 23.02.2020.

    Ta corana virus je obična prehlada koja se liječi kuhano ličkom radijom, češnjakom , špekom i kiseli kupusom .

  • netjak5 23.02.2020.

    Mi smo spremni 8 kreveta uredno čeka u zaraznoj

  • Zoran Dalj 23.02.2020.

    U pokrajni Veneto je opsadno stanje to je zariste koronavirusa u Italiji a danas u Rijeci sudjeluje velika grupa maškara iz pokrajine Veneto, i oni se mjesaju s 10.000 ljudi na korzu, nekome u vlasti je sifilis pojeo mozak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare