To je to što me zanima!

Stiglo nam je osvježenje i to srećom bez težih posljedica

Iako je za područje Zagreba i Karlovca bio oglašen crveni alarm što se tiče vremena, slabija tuča pala je u Zagorju i Međimurju. Danas će na kopnu biti svježije
Vidi originalni članak

Nakon toplinskog vala koji nas je 'pržio' zadnjih dana, napokon nam je stiglo osvježenje. Srećom bez većih posljedica, iako se na sjeverozapadu Hrvatske očekivala tuča i jako nevrijeme. Tuča je padala u Zagorju i Međimurju, gdje je bila promjera tri centimetra. 

Mnogi Zagrepčani svoje su automobile parkirali u javnim garažama, koje su zbog najavljenog nevremena, bile besplatne za sve.

Manje sreće bilo je u susjednoj Sloveniji, koju je pogodilo snažno nevrijeme. Vjetar je čupao krovove, padala je tuča, a u okolici Ljubljane je udar groma zapalio kuću, javlja 24ur. 

U subotu će, osobito na kopnu, biti osjetno svježije Mjestimice će još biti kiše, pljuskova i grmljavine, uz manju mogućnost lokalno olujnog nevremena, javlja Dhmz

Na Jadranu umjerena i jaka, na udare i olujna bura, do kraja dana proširit će se i na južni dio. Najviša dnevna temperatura na Jadranu i istoku zemlje uglavnom između 26 i 31, drugdje između 20 i 25 °C. 

Idi na 24sata

Komentari 209

  • MalawaC 10.08.2013.

    Hvala Bogu na osvjezenju i kisi. Medjutim zamjeram mu sto je opet dopustio da se neki krajevi sloste s tucom...

  • beemaja 10.08.2013.

    Tresla se brda, rodio se miš ali i bolje da je tako ispalo.......

  • x3m 10.08.2013.

    kako su oni to najavili ja reko da ćemo morat daske zabit na prozore i vidit tornado kategorije F5

Komentiraj...
Vidi sve komentare