To je to što me zanima!

Tuča u Samoboru, jak vjetar u Zagrebu odnio krov sa zgrade

Kako nam dojavljuju čitatelji, nevrijeme je najviše pogodilo zagrebački kvart Remetinec gdje je vjetar dignuo krov s jedne od zgrada, a morali su intervenirati i vatrogasci.
Vidi originalni članak

Snažno nevrijeme stiglo je utorak navečer u Hrvatsku i donijelo tuču, ali i jak vjetar koji je u Zagrebu nosio krovove i čupao stabla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako nam javljaju čitatelji, nevrijeme je najviše pogodilo zagrebački kvart Remetinec gdje je vjetar dignuo krov s jedne od zgrada, a morali su intervenirati i vatrogasci.

Vatrogasci JVP Zagreb imali su brojne intervencije zbog polomljenih grana i srušenih stabala. Osim intervencije na Laništu, u tijeku je desetak intervencija na zagrebačkom području. 

POGLEDAJTE GALERIJU

Područje Samobora i Svete Nedjelje također je pogodilo snažno nevrijeme. Na tom području pada i tuča.

Kiša nošena snažnim vjetrom zahvatila je i Karlovac te okolna područja. Vjetar je lomio granje i nosio sve pred sobom

Nevrijeme je u Hrvatsku stiglo iz Slovenije gdje je također vjetar čupao stabla i nosio krovove. Padala je i obilna kiša koja je na ulicama napravila bujice, a najteže je pogođena Murska Sobota koja je zbog obilne kiše bila čak i poplavljena na određenim mjestima, piše Delo.

Po prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda tijekom večeri i osobito u noći na srijedu na širem području grada mogući su lokalni pljuskovi i grmljavina.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Ira27 05.07.2019.

    Pise li koliko je metara na sat puvalo u Zagrebu?

  • Gumbar 03.07.2019.

    tko se potukel?

  • Ante Kobilo 03.07.2019.

    Tko se potukao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare