To je to što me zanima!

'Stigme mi krvare svaki dan, ali rane me ne bole'

Velečasni Zlatko Sudac rekao je da ne osjeća bol kad mu curi krv iz stigmi ili križa na čelu, već da je to više unutarnja patnja, tj. nešto kao osjećaj
Vidi originalni članak

Karizmatik Zlatko Sudac u intervjuu za Večernji list rekao je da sebe ne smatra estradiziranim. Za svoje stigme i križ na čelu kaže da stalno "igraju i pulsiraju" te da kad mu curi krv ne osjeća bol kao da se porezao. Kaže da je to unutarnja patnja, koja je više kao osjećaj. S njima je naučio živjeti i kaže da mu je postala rutina svako jutro promijeniti flaster. Kao bilokacija, levitacija i stigme mu nisu ništa neobično i vjeruje da su to fenomeni koje će znanost kad-tad potvrditi. Za masturbaciju je rekao da je normalna i nije grijeh kod mladih u pubertetu koji istražuju svoje tijelo, no da je sasvim drukčija priča s odraslim ljudima koji imaju obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • nadut666 15.10.2009.

    al su mi dobro počupane obrve, lol, sve više liči na Ciganovića

  • skolic3 24.06.2009.

    @sanja4 ti lupetaš jer ne kužiš o čemu pričam,toliko o tvojoj kompetenciji da pričaš o duhovnosti.I drugi put dvaput pročitaj i razmisli razmisli prije nego plasiraš svoju aroganciju.Živila ti meni.

  • sisteract 24.06.2009.

    Očito je da čovjek koji ne poznaje Riječ Božju može biti prevaren. I Riječ govori da će se pojavljivati \"lažni proroci\", oni koji će zavađati mase. Levitacije, stigme, i sl., nastaju pod utjecajem duha ovoga svijeta. Od sotone. Jer Božji Duh ne radi na taj način. Tko poznaje samu Riječ i koji je upoznao Istinu zna. \"Jer, Bog je doista, toliko volio svijet da je dao svoga jedinorođenog Sina, da ne umre niti jedan koji u Njega vjeruje, već da ima život vječni. Za naše grijehe su proboli Njega, za opačine naše, Njega satriješe, na Njega pade kazna, radi našeg grijeha, a Njegove nas rane iscijeliše.\" Ovo su samo neke Riječi iz ljubavne Knjige. Pa zar bi Krist predao sebe. Sudac se izruguje djelu križa. Krist je umro, ali i sišao s križa. Uskrsnuo je!!!! Nigdje u Pismu ne piše da ćemo imati rane, halo!!! Čitajte pismo. Obavezno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare