To je to što me zanima!

Stipe Gabrić: Ja se uzdam use, a Kerumu neka je sa srećom

Stipe Gabrić Jambo, koordinator HSS-a u X. izbornoj jedinici je izgleda odustao od koalicije sa Željkom Kerumom. Jambo kaže kako je Kerum zakasnio na sastanak
Vidi originalni članak

Stipe Gabrić Jambo, koordinator HSS-a u X. izbornoj jedinici je izgleda odustao od koalicije sa Željkom Kerumom, piše Slobodna Dalmacija. U utorak je potpisao koalicijski sporazum sa Strankom zelenih i Strankom penzionera. O tome zašto je odustao od Keruma, Jambo je rekao:

- Ja se ujutro rano ustajem i već do 10 sati obavim dva novinska intervjua. Nekoliko puta sam se telefonski čuo sa Kerumom, a posrednik Zoran Jeramaz dogovorio je naš susret u jednom restoranu u Metkoviću. Umjesto u dogovorenih 16 sati, Kerum se pojavio u 20 sati. Došao je sa nekim prijedlozima, od kojih su neki bili prihvatljivi, neki neprihvatljivi. No, sve je to bilo "pišit ću, kakit ću". Ja se uzdam use i u svoje kljuse, a Kerumu neka je sa srećom!

>>> Izvorni članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 10

  • feba 09.11.2011.

    Jambo protiv Keruma---sjaši Kurta da sjedne Murta,obojica isti,pa biraj narode.

  • KAJBUM_1 09.11.2011.

    bravo stipe gabric hss ! Stipe tak ti bi isto i Dr.Stjepan Radic napravil kad ima sa korumpiranim posla. Stipe sreca je posluzila da se taj Kerum otkrio ponio na samom pocetku tako da znas s kim imas posla a i po Kerumovoj politici se isto moze vidjeti da pripada korumpiranima koji ne dolaze u obzir za HSS. Stipe zelim ti puno srece u politici Dr.Stjepana Radica i nemoj ga iznevjeriti !

  • pokojni predsjednik 08.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare