To je to što me zanima!

Stipe Mesić: Građani nisu zadovoljni ovom državom

Predsjednik Stjepan Mesić sazvao je sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost jer građani nisu zadovoljni sigurnosnim stanjem u državi
Vidi originalni članak

U petak će se u Zagrebu održati sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost koju je sazvao predsjednik Mesić, a povod je brutalna likvidacija Ivane Hodak. Sjednica će okupiti sam državni vrh, predsjednika Mesića, premijera Sanadera, te predsjednika Sabora, Bebića. Prisutni će biti i ministri i čelnici sigurnosnih službi, kao i šef saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost, Ranko Ostojić. Na sjednicu su pozvani Ana Lovrin i Berislav Rončević jer s tih dužnosti još nisu smijenjeni. Raspravljat će se o siguronosnom stanju u zemlji i borbi protiv kriminala.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Brano 10.10.2008.

    A TOBOM PREDSJEDNIČE POGOTOVO - KAO DA JE OVA DRŽAVA ZA TEBE NEŠTO ŠTO NIJE TREBALO NASTATI

  • Kakma 10.10.2008.

    Kako i mogu biti. U njoj nista vise ne stima,od cijena ,placa,mirovina,sigurnosti,sudstva,zdravstva,politicara,policajaca,postara,polagaca keramike.Jos samo da nas Bog napusti i uzme nam ono sto jedino imamo dobro-PRIRODU-onda dovidjenja Hrvatska.

  • castel3 10.10.2008.

    poštovani , borio sam se za ovu zemlju , nikad nisam glasovao za nikoga iz današnje vlasti ali bih Vam dragi Hrvati i drugi koji živite ovdje rekao : .. zašto ne pustite te poitičare na miru , zašto ih vrijeđte ?? Pa Vi ste ih birali i glasovali za njh i sad ste se ovdje razmahali sa kojekakvim izjavama i ogočenošću .. pokažite tu svoju hrabrost na drugi način a ne ovdje na portalu i kojekavim porukama!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare