To je to što me zanima!

Stipu Mesića na godišnjem odmoru je gnjavio fratar

Mršav ulov: Iako je predsjednik donio prvi bod za svoje Slavonce, dalmatinski dio ekipe imao je više sreće. Ulovili su osam, a Slavonci tek pet ribica
Vidi originalni članak

Uz maloga fratra, predsjedniku su se na udicu zakačili tek arbun od 15-ak dkg te bukva. Šef države je tradicionalno, kao i svake godine na ljetnom odmoru, s prijateljima i članovima ŠRD-a “Pic” iz Jelse u akvatoriju Male i Vele Stinive bacio udicu u more.
Neka love Slavonci protiv Dalmatinaca, predložio je društvu Stjepan Mesić ujutro, nakon što su isplovili prema sjevernoj strani otoka Hvara. Iako je donio prvi bod za svoje Slavonce, dalmatinski dio ekipe imao je više sreće. Ulovili su osam, a Slavonci tek pet riba. I dok je prethodnih godina Mesić izvlačio fine primjerke, mada se na udicu znala zakačiti i vrećica, ovaj ulov nije bio dostatan za nahraniti društvo. Stoga su se za goste skuhale još i tuna i janjetina. U idiličnoj uvali priključila im se i Vesna Pusić, a predsjednik je pokazao zadivljujuću formu. U 75. godini kao mladić je u more skakao na glavu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • mario bb 24.08.2009.

    neće mesića na hvaru gnjavit kopneni fratri ni popovi, ima on osiguranje i policiju, ali prilikom izlaska među ljude i svojem osiguranju uspijeva pobjeći u narod među otočane koji ga, kako vidim, doslovno \"obožavaju\". Iako, mišljenja sam da bi ga, kad bi im se oslobodile ruke, fratri stvarno razapeli, i to bez grižnje savjesti. Ha ha , treba imati se muda suprotstavit se svetcima, i pastirima u Hrvatskoj, a takve petlje su imale samo dvije ovce. Naravno, prva ovca je tito, a druga mesić. Krivo nas naši pastiri i uče jer mi nismo u ovoj državi \"ovce\", mi smo glupa \"telad\".Blago pastirima i svecima, oni podržavaju ovu vlast, pa mogu zajedno i udruženo klat telad.A šta da kažem Mesiću u svemu ovome nego\"drži se\"

  • Kengur 19.08.2009.

    Jel fratar završio na gradelama?

  • esna v 19.08.2009.

    tako siromašan godišnji odmor....koliko puta po 35000,00 kunića.................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare