To je to što me zanima!

Štite i od vjetra: Pogledajte kakve je maske naručio župan učenicima zagorskih škola

Prevelike su, jednoslojne i - beskorisne. Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije, naručio ih je od preprodavača, ne od domaće tvrtke, piše portal Ni Zagorje malo. Neke ih škole nisu ni davale djeci
Vidi originalni članak

Maske koje su škole u Krapinsko-zagorskoj županiji podijelile djeci roditelje su ostavile u šoku i nevjerici. Iako je HZJZ dao prilično jasne upute kakve bi maske trebale biti, dvoslojne i priljubljene uz lice, ove su sve samo ne to, piše Ni Zagorje malo.

- Pa s ovim se maskama troje djece može istodobno omotati - kažu roditelji za portal Ni Zagorje malo o maskama koje je naručila Krapinsko-zagorska županija, odnosno župan Željko Kolar, koji je prošli tjedan izjavio da maske za početak nove školske godine koštaju oko 100 tisuća kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: Mjere zaštite za školarce

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Portal Ni Zagorje malo pokušao je saznati jesu li to maske koje je Županija kupila za 100 tisuća kuna, ako jesu, to je 100.000 bačenih kuna. Na njima je oznaka V-style zaštitna oprema.

Iz te firme kažu da nisu poslovali sa Županijom te da su one očito kupljene preko distributera.

Radi se o jednoslojnim maskama koje su najjeftinije i koje se, kako su rekli za Ni Zagorje malo, smanje nakon nekoliko pranja.

Navodno neke zagorske škole djeci nisu ni dijelile ove maske.

Idi na 24sata

Komentari 210

  • sport 09.09.2020.

    Da se radi o profitu zvanom prodavanje maski vidi se u tome da švicarska daruje 3 miliona maski africi. Poslije će kupiti milionima novih maski u kini po nikakvim cijenama, možda 100 komada za par dolara a u švicarskoj se prodaju maske 20 komada za chf 50. Koja je to samo banda, da to nije povjerovat. Oni misle da smo mi svi debili i ništa nemožemo skontat što se tu radi i da je to jedna mašinerija koja laže narod. A one koji su mislili da je švicarska poštena i korektna zemlja, evo vam dokaz da švicarska ništa nije bolja po tom pitanju... i da su u stanju prodat i prodali su narod radi profita. Ne misle oni na vlastiti narod i ns zdravlje naroda. Jer da im je stalo do vlastitog naroda i njegovog zdravlja, onda bi valjda podijeli maske svom narodu a nebi darovali maske africi. A pitanje je da li su uopšte darovane ili se i tu laže narod i kao darovane su afričkim zemljama. Kao humani gest a ustvari su prodate po skupoj cijeni. I njetko je umastijo dobro brke u tom poslu, i političari su tu sigurno dobro zaradili. A nedavno je spaljeno u švicarskoj 5 miliona maski. Kao navodno su bile pliješnjave...vjerovatno isto laž. Samo da se ponovo zaradi na maskama. Tako što će se ponovo proizvodit i svaku u tom poslu profitirat i zaradit. A narod će se i dalje strašit sa navodno smrtonosnim virusom...da bi u svrhi profita ponovno proizvodit maske

  • Zajebant_ 09.09.2020.

    Ja idem u srednu tehničku školu Ruđera Boškovića u Zagrebu i dobili smo iste takve.

  • zvonkod 08.09.2020.

    Pa ovo je unosniji posao od dilanja droge !

Komentiraj...
Vidi sve komentare