To je to što me zanima!

Stiže nam topli afrički zrak, nosi veće količine saharskog pijeska: Nebo će 'obojiti' u žutu boju...

Početak tjedna stiže manja promjena vremena, temperature će blago pasti, ali i dalje će ostati toplo za ovo doba godine. Više oborina trebalo bi idućeg tjedna biti na Jadranu i uz Jadran...
Vidi originalni članak

U naše krajeve uskoro stiže veće količina saharskog pijeska koji će nebo 'obojiti' u nijanse žute boje...

- Nad naše krajeve u višim slojevima atmosfere nastavlja se pritjecanje toplog zraka afričkog porijekla koji nosi i veće količine saharskog pijeska koji će obojiti nebo u žućkastu boju. Manja količina nestabilnog zraka premješta se sjeverno od Alpa i djelovat će u subotu navečer i u noći na nedjelju u našim sjevernim i istočnim krajevima unutrašnjosti na povećanje naoblake, javlja u svojoj prognozi N1.

VREMENSKA PROGNOZA Jaka bura na Jadranu, moguća i kiša: Temperature idu do 16 °C

Danas nas u Hrvatskoj očekuje sunčano i natprosječno toplo vrijeme. Na Jadranu će puhati slab do umjeren sjeverozapadnjak, temperature će se u unutrašnjosti penjati do 14 stupnjeva, na Jadranu do 15.

Za vikend su moguće i oborine...

IZNADPROSJEČNE TEMPERATURE Nova dugoročna prognoza: Vakula otkrio što nas čeka do kraja zime i kakvo proljeće stiže

- Pretežno sunčano uz postupni porast naoblake sa sjeverozapada. Navečer i u noći, ponajprije u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj mjestimice može pasti malo kiše. Vjetar većinom slab, na Jadranu do umjeren sjeverozapadni. Najniža jutarnja temperatura između -1 i 4, na Jadranu od 5 do 10 °C. Najviša dnevna uglavnom između 13 i 18 °C - javlja u svojoj prognozi DHMZ.

Početak tjedna stiže manja promjena vremena, temperature će blago pasti, ali i dalje će ostati toplo za ovo doba godine. Više oborina trebalo bi idućeg tjedna biti na Jadranu i uz Jadran...

VELIKA PROMJENA VREMENA Kako preživjeti južinu: Klonite se fizičkih napora, pijte više tekućine, ne zaboravite lijekove

Ovdje svakodnevno pratite vremensku prognozu 24sata

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mars7 16.02.2024.

    pretoplo danas

  • D.S.27 16.02.2024.

    A pijesak 😁

  • zutizgzg 16.02.2024.

    dolazi nam planet NEBIRU

Komentiraj...
Vidi sve komentare