To je to što me zanima!

Stiže nevrijeme: Temperature padaju za desetak stupnjeva

Očekuje se osvježenje nakon što bi navečer naoblačenje s grmljavinom i kišom prvo trebalo zahvatiti unutrašnjost zemlje, a zatim se proširiti i na sjeverni Jadran
Vidi originalni članak

Paklene vrućine i sparina u noći na srijedu rijetko kome su dale spavati. Split i Dubrovnik su se, prema mjerenjima DHMZ-a, već u 6 sati ujutro probudili na 26 stupnjeva Celzija. 

U Rijeci i Bednji izmjereno je dva stupnja manje, a tek poneki grad u Hrvatskoj spavao je na temperaturi ispod 20 stupnjeva Celzija. 

Poslijepodne moguća grmljavinska nevremena

Nadolazeću noć očekuje se olakšanje nakon što bi poslijepodne i navečer naoblačenje s grmljavinom i pljuskovima prvo trebalo zahvatiti unutrašnjost zemlje, a zatim se proširiti i na sjeverni Jadran. Lokalno su moguća jača grmljavinska nevremena, posebno u sjeverozapadnim predjelima. 

Zbog promjene vremena Meteoalarm izdao je crveno upozorenje za veliku većinu zemlje, posebno zbog mogućih grmljavinskih nevremena na području Zagreba, Rijeke, Karlovca i Gospića. 

meteoalarm.eu

A do tada i dalje pakleno

Do osvježenja, srijeda će biti 'paklena'. Veći dio dana bit će vruće s temperaturama od 33 do 38 stupnjeva Celzija. U gorju će temperature biti koji stupanj niže. 

Idi na 24sata

Komentari 147

  • mazaluna 08.07.2015.

    je ,je a mi se idalje kuhamo slabo vam idu te prognoze.

  • 08.07.2015.

    ..dosad ste baš sve pogodili...ahhhha

  • zutko 08.07.2015.

    onog tko si usred ljeta želi da padne snijeg samo zato što ne podnosi vrućinu bih ja po najvećoj mećavi u zimi svezala vani za drvo i neka uživa u zimskim radostima....ljudi moji, što vam je pa ljeto je i ima da bude vrućeeeee :):):):):):):)

Komentiraj...
Vidi sve komentare