To je to što me zanima!

Stiže nevrijeme: Zbog olujnog vjetra izdali crveno upozorenje

Tijekom noći kiša će se raširiti na veći dio zemlje, a na Jadranu se očekuje i jaka, podno Velebita i olujna bura. Najniža temperatura kretat će se od 12 do 18
Vidi originalni članak

Nakon vrućeg i sunčanog dana navečer se očekuje postupno naoblačenje sa zapada, mjestimice s pljuskovima i grmljavinom, a moguće je i grmljavinsko nevrijeme, prognozira DHMZ. Kako su nam javili čitatelji najavljeno nevrijeme već je počelo u Daruvaru i Pakracu gdje munje paraju nebo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijekom noći kiša će se raširiti na veći dio zemlje, a na Jadranu se očekuje i jaka, podno Velebita i olujna bura.

Sutra bi pak trebalo biti umjereno do pretežno oblačno, a na Jadranu djelomice sunčano. Mjestimice će biti kiše i pljuskova s grmljavinom, i to češće u prvom dijelu dana, kada je moguće i grmljavinsko nevrijeme. Poslijepodne i prema kraju dana sa zapada će doći do djelomičnog razvedravanja, navodi DHMZ.

Puhat će umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni vjetar. Na Jadranu će biti umjerena i jaka, podno Velebita i olujna bura, a u Dalmaciji u početku umjereno jugo. Najniža temperatura kretat će se od 12 do 18, na Jadranu od 18 na sjevernom do 25 °C na južnom. Najviša dnevna temperatura bit će od 19 do 25, na Jadranu od 25 do 30, a na jugu i do 32 °C.

Osim toga, Meteoalarm je zbog grmljavinskog nevremena objavio narančasto upozorenje za područje Istre, Kvarnera i Like za danas i sutra. Osim obilne kiše moguća je i tuča. 

Za velebitski kanal izdano je crveno upozorenje zbog olujnog vjetra, dok je za ostatak zemlje zbog grmljavine i drugih vremenskih nepogoda izdano žuto upozorenje.

Idi na 24sata

Komentari 166

  • MladenBanović 10.08.2016.

    Kaj se članka tiče Vi ste potali drugi index

  • malitechnicar 06.08.2016.

    A da maknete tu staru, jučerašnju, prošlo svršenu dezinformaciju?! Jer danas vam je novi dan....

  • poss1 06.08.2016.

    Sad startam uskoro za Varaždin iz Crikve al ga bura dere baš onak kak se šika ,ali ja ju ne doživljavam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare