To je to što me zanima!

Stiže osvježenje: Moguće je i jače grmljavinsko nevrijeme

Poslijepodne i navečer se očekuje umjeren i jak razvoj oblaka, mjestimičnih pljuskova i grmljavine bit će u unutrašnjosti, a mogući su ponegdje i duž obale
Vidi originalni članak

U četvrtak će biti pretežno sunčano, te vruće i vrlo vruće, ali i nestabilnije, piše DHMZ. Poslijepodne i navečer se očekuje umjeren i jak razvoj oblaka, mjestimičnih pljuskova i grmljavine bit će u unutrašnjosti, a mogući su ponegdje i duž obale. Može biti i jačeg grmljavinskog nevremena. Vjetar većinom slab, uz pljuskove lokalno pojačan. 

Najniža temperatura uglavnom od 18 do 23, na Jadranu od 25 do 30, a najviša dnevna između 33 i 38 Celzijevih stupnjeva.

Meteoalarm je izdao crveno upozorenje za cijelu zemlju, što znači da toplinski val može loše utjecati na zdravlje.

Vrućina popušta već u petak

Tijekom petka bit će djelomice ili pretežno sunčano i manje vruće. Uz jači razvoj oblaka uglavnom će poslijepodne i navečer mjestimice biti pljuskova i grmljavine uz mogućnost jačeg nevremena, ponajprije u unutrašnjosti. Vjetar većinom slab, na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura, poslijepodne jugozapadnjak i zapadnjak. Najniža temperatura većinom od 16 do 21, na Jadranu od 25 do 30, a najviša dnevna između 32 i 37 °C.

Do kraja tjedna uz promjenljivu naoblaku mjestimice će biti prolazne kiše ili pljuskova s grmljavinom, i to najviše u petak i nedjelju, a najviše će sunca biti u subotu.

U nedjelju u Zagrebu najviša temperatura 25 stupnjeva

Temperatura zraka malo će se sniziti, osobito u nedjelju za koju meteorolozi, primjerice u Zagrebu, predviđaju najveću dnevnu temperaturu do 25 stupnjeva.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • gljiva_1_1 24.07.2015.

    nemojte lagat

  • ZalemMetu 23.07.2015.

    Ne znam kako je drugdje ali u Zagrebu je katastrofa. Dok je Bandić bio u zatvoru sve je bilo u redu a od kada ga je pripustilo sve se zakuhalo. Pa majke ti kako je mogao pojesti onoliki snijeg-sad bi nam stvarno dobrodošao a da ne govorimo o tome koliko će nam trebati za sljemensku utrku.

  • Mercedes s klasa 23.07.2015.

    Još kada Jozo spoji krevete nema nam ravnih

Komentiraj...
Vidi sve komentare