To je to što me zanima!

Stiže promjena: Uz vjetar, kiša i grmljavina, u utorak hladnije

Promjenjivo uz mjestimičnu kišu i grmljavinu bit će i u utorak, a uglavnom suho zadržat će se uz obalu Dalmacije gdje će i biti vedrije. No temperatura će sutra biti par stupnjeva niža
Vidi originalni članak

Promjenljivo oblačno i vjetrovito bit će u ponedjeljak, a mjestimice će biti kiše i grmljavine, uglavnom na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru, navodi se u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku.

Malo kiše moguće je i drugdje, no na istoku će se zadržati uglavnom suho. Puhat će umjeren do jak jugozapadni vjetar, mjestimice s olujnim udarima, osobito u gorju.

Na Jadranu će puhati umjereno i jako, ponegdje i olujno jugo, a krajem dana postupno će slabjeti.

Najviša dnevna temperatura uglavnom između 19 i 24, u Slavoniji i do 28 Celzija.

Promjenjivo uz mjestimičnu kišu i grmljavinu bit će i u utorak, a uglavnom suho zadržat će se uz obalu Dalmacije gdje će i biti vedrije. 

Na kopnu će umjeren jugozapadnjak okrenuti na sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Na Jadranu će slab do umjeren jugozapadnjak i jugo na sjevernom dijelu prolazno okrenuti na buru. Najniža temperatura zraka na kopnu od 9 do 14, na Jadranu od 14 do 18, a najviša dnevna uglavnom od 15 do 20, samo u Dalmaciji i do 22 °C.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zagorska puntarica opet 11.05.2020.

    Luda godina.

  • kingdiamond 11.05.2020.

    Nije fino to sta lazes!🤔

  • Prcko_Vitaminčić 11.05.2020.

    Jučer je za utorak najavljen snijeg haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare