To je to što me zanima!

Stiže u lipnju: Poznat program papinog boravka u Sarajevu

U 9 sati predviđen je Papin dolazak u sarajevsku zračnu luku, a u 9.30 ceremonija dobrodošlice održat će se na trgu ispred predsjedničke palače, a potom će u palači biti i kurtoazna posjeta državnom predsjedništvu
Vidi originalni članak

Objavljen je program jednodnevnog apostolskog putovanja pape Franje koji će 6. lipnja posjetiti glavni grad Bosne i Hercegovine.

U 9 sati predviđen je Papin dolazak u sarajevsku zračnu luku, a u 9.30 ceremonija dobrodošlice održat će se na trgu ispred predsjedničke palače, a potom će u palači biti i kurtoazna posjeta državnom predsjedništvu.

Na susretu s bosanskohercegovačkim vlastima u 10.10 Sveti Otac će održati govor, a u 11 sati na stadionu Koševu će biti Sveta misa uz propovjed Svetog Oca.

Nakon mise iza 13 sati je sastanak i ručak s biskupima Bosne i Hercegovine i s Papinom pratnjom u Apostolskoj nuncijaturi, a u 16.20 papa Franjo imat će susret sa svećenicima, redovnicima, redovnicama, bogoslovima i sjemeništarcima. Njima će se Papa obratiti u sarajevskoj katedrali, a potom će u 17.30 imati Ekumenski i međureligijski susret u Franjevačkom međunarodnom centru, gdje je također predviđen njegov govor, kao i na susretu za mlade nakon toga, koji će se održati u Nadbiskupijskom centru za mlade „Ivan Pavao II“ (18.30).

Ceremonija oproštaja sa Svetim Ocem bit će bit će u sarajevskoj zračnoj luci u 19.45, a polazak zrakoplova prema Rimu je u 20 sati. Već u 21.20 planiran je dolazak pape Franje u Rim.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dracubecca 16.04.2015.

    U Septembru stize u Philadelphia

  • sk8 021 15.04.2015.

    ko ce biti novi Gavrilo Princip ?

  • fredaster 14.04.2015.

    mislim da ovaj pape nece pojesti cevape , garant , nije vise popularan u Bosni bitice izvizdan a i neka bude kad pravi a - a - a

Komentiraj...
Vidi sve komentare