To je to što me zanima!

Stjepan Čuraj novi predsjednik HNS-a: Stranka ima budućnost

Na online unutarstranačkim izborima u HNS-u odlučeno je da će Stjepan Čuraj zamijeniti Predraga Štromara na mjestu predsjednika stranke
Vidi originalni članak

HNS, stranka koja je konstituirala prošlu Vladu, a sad ima samo jednog zastupnika u Saboru, ima novo vodstvo. Na online sjednici, za nasljednika Predraga Štromara izabran je Stjepan Čuraj. 

Kako navode u priopćenju na web stranici, od ukupno 560 delegata 451 je pristupilo glasanju, a  394 podršku je dalo Stjepanu Čuraju, članu stranačkog Predsjedništva i bivšem saborskom zastupniku.

 - Želim politiku vjere i žrtve! Ljude koji su spremni žrtvovati svoje slobodno vrijeme za svoja uvjerenja. Naša prva predsjednica Savka Dabčević Kučar je jako dobro to znala reći odnosno postaviti - prvo država, onda sredina iz koje dolaziš, zatim stranka i tek onda osobni motivi - rekao je Čuraj. 

HNS je danas izabrao i novog zamjenika predsjednika stranke, načelnika općine Cestica i člana predsjedništva Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Mirka Korotaja, dok su za potpredsjednice izabrane Karolina Juzbašić, predsjednica Ženske inicijative HNS-a te Ruža Kovačević Bilić predsjednica Županijske organizacije Splitsko-dalmatinske i zamjenica gradonačelnika Grada Trogira.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • os-lega 13.12.2020.

    Jel to novi predsjednik stranke koja nema niti 1% glasova biračkog tijela a svaki puta imaju barem jednog ministra u Vladi?

  • RoyBean 13.12.2020.

    HNS - Hrvatskoj Nepotrebna Stranka. Ili Bankomat stranka. Kovačevićevi i Vrdoljakovi izvori financiranja stranke koaliranjem sa strankama na vlasti. Mislim da više nemaju podlogu za trgovinu. 0,69%

  • iv.ma 13.12.2020.

    Hns je za zamjenika predsjednika stranke izabrao načelnika općine Cestica?! To je neko sa neprocjenjivim iskustva čim je bio načelnik tako velike i razvijene općine.Predhodno je bio dugogodišnji načelnik općine Stazica pa općine Putić,pa općine Livadica, pa općine Šumica,pa općine Njivica....itd itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare