To je to što me zanima!

Stjepan Mesić: Kako sam nasmijao pukovnika Gadafija

Na putu kroz pustinju automobil u kojem je bio Stjepan Mesić pregazio je zeca. Gadafi se nije mogao prestati smijati njegovoj šali da su zeca mogli pojesti
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Stjepan Mesić nikad nije skrivao svoje prijateljstvo s libijskim vođom Moamerom Gadafijem. Vjerojatno je zbog toga, nakon što je u Libiji izbila pobuna, Mesić bio oprezan u komentiranju tamošnje političke situacije. I nedavno je trebao otputovati u posjet Gadafiju, ali je putovanje u zadnji čas odgodio. Dvojica državnika poznaju se dugi niz godina, još otkako je Mesić bio predsjednik Predsjedništva Jugoslavije. Mesić je Libiju posjetio tri puta, a na jednom od putovanja, priča se, uspio je nasmijati inače silno ozbiljnog i namrštenog libijskog diktatora. Priča kaže kako je bivši hrvatski predsjednik putovao na sastanak s Gadafijem u njegov čuveni beduinski šator u libijskoj pustinji, kad im je pod kotače podletio veliki zec.

VIŠE PROČITAJTE U 24SATAEXPRESSU...    

Idi na 24sata

Komentari 44

  • BrankoStojković 24.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Car Ukuido 21.03.2011.

    Ha ha ha ha ha! Kako je to smiješno! Jedva ovo pišem od smijeha! Ha ha ha! .I Gadafi ima smisao za humor! Bolje da ga je Mesić ostao dole nasmijavati.Da pojesti zeca...Ha ha ha ha! Koja šala!

  • pusionicar 20.03.2011.

    mesic najbolji predsjednik hrvatske do sada!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare